Ekipler sivrisinek üreme alanlarına yoğunlaştı

İskenderun Belediyesi´nden uçkun ve haşereyle mücadele konusunda yapılan yazılı açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin larva mücadelesini farklı mahallelerde sürdürdüğü belirtildi.

7.08.2017 12:11:53 0
Ekipler sivrisinek üreme alanlarına yoğunlaştı

 

İskenderun Belediyesi sorumluluk alanındaki bölgelerde durgun su birikintileri, dereler, kanallar, inşaat suları, fosseptikler, rögarlar ve mazgalların ilaçlandığı ve günde en az iki mahallede ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildiği kaydedilen yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, uçkun mücadelesinin de eş zamanlı yürütüldüğünü bildirdi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yazılı açıklamada şu değerlendirmeye ver verdi: “Larvanın yanı sıra uçkun ile de mücadele çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz halkımızın sağlığı için çalışıyor. İlaçlama çalışmalarımız gece gündüz demeden devam ediyor. Halk sağlığını ilgilendiren konularda belediyemiz üzerine düşen her türlü vazifeyi büyük bir hassasiyetle yerine getiriyor. İskenderun Belediyesi halk sağlığı ve haşerelerle mücadele konusunda daha iyi hizmet verebilmek üzere, sivrisinek ve böceklere karşı 7/24 İskenderun´da hizmet veriyor. Belediyemiz, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarındaki mahalleler, yeşil alanlar, parklar, bodrum katları, çöp toplama alanları ve kanalizasyonlarda haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam edecek. Teknik donanımlı araçlar ve deneyimli elemanlarla yürütülen ilaçlama çalışması, insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlarla gerçekleştiriliyor.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23