'Ekonomi zorlu bir süreçten geçiyor'

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Altınözü´nde muhtarlar ile buluşma toplantısı düzenledi.

GÜNCEL 15.01.2019 10:17:57 0

Antakya/SES

Altınözü Belediye Konferans Salonundaki toplantıya Hatay Valisi Doğan´ın yanı sıra yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanvekili Sabri Zeytineli, kurum müdürleri de katıldı.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, toplantının açılışında konuşan vali Doğan, şunları söyledi: 'Hatay´daki görevime başladığım andan itibaren ilçe ziyaretleri yapıyorum. Bu ziyaretlerde hem ilçeleri tanıyoruz, hem de muhtarlarımızla ilçenin sorunlarını görüşüyoruz. Sorunları yerinde görüp, çözüm yolları araştırmak için bir araya geliyoruz. Altınözü sınır ilçemiz olmasına rağmen devletimiz tarafından çok güzel yatırımlarla desteklenmiş. Eğitimi alanında olsun, sağlık alnında olsun, kültür alanında olsun, gençlik ve spor alnında olsun çok güzel yatırımlar yapılmış. Eksikliklerde yok değil. 2019 yılı içerisinde mevcut imkanlar el verdiği sürece onları da tamamlayacağız. Eğitim alanında yapılan yatırımlar sevindirici. Çocuklar bizim geleceğimiz. Bu coğrafyada güçlü olabilmemiz için çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Hemen yanı başımızda olan savaşı görüp güçlü kalmalıyız. 1.000 yıldır bu topraklardayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bunun içinde hem ekonomik yönden hem askeri yönden güçlü olmalıyız. Bu arada da dünya ekonomisiyle birlikte Türkiye ekonomisi de zorlu bir süreçten geçiyor. Kaynaklarımızı ve yatırımlarımızı yeniden değerlendiriyoruz. Aynı zamanda üreten bir toplumuz. Sınırda yürüttüğümüz çok ciddi bir operasyon var. Bu topraklar içerisinde milletimiz huzur ve güven içerisinde nasıl yaşar bununu temini için çalışıyoruz.'

Toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden vali Doğan, muhtarların talep ve şikayetleri dinledi, çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatları verdi ve bir sonraki buluşmaya kadar sorunların çözülmesini istedi. Vali Doğan, toplantı sonrası Altınözü´nde üç ayrı okula hizmet verecek 500 kişilik spor salonunu inşaatını gezip, incelemede bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.


TİP, Hatay adayı Gökhan Zan'ı geri çektiğini duyurdu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası İskenderun Temsilcisi Nacar: Halk giderek yoksullaşıyor

Bir günde 1.315 kişiye sorgulama

Öntürk: Projelerin çoğu doğrudan kadınlara değer katacak

Duduoğlu'ndan filtre sektörüne destek sözü

Gül, kahvaltıda ağırlandı

İYİ Parti adayları İskenderun'da esnafla buluştu: Elbiseyi beraber tasarlayacağız

SP Milletvekili ve HBB Başkan adayı Çalışkan: Sorunları biliyoruz, çözüme yakınız

SHD'den deprem sonrası Hatay konut raporu

Cumhur İttifakı HBB adayı Öntürk: Hatay, 10 yılda 50 yıl geriye gitti

Kiracılar da beyan yapabilecek

HBB Başkanı ve CHP adayı Savaş: Hatay’ın bütün projelerini bitirdik

Arsuz’a 9, Belen'e 12 aday

ATSİAD Arsuz'a OSB istedi

İskenderun'a kadın adayı Deva Partisi'nden

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00