'El ele verip kazanacağız'

CHP´nin, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için İskenderun Belediye Başkan adayı gösterdiği Yılmaz Şahutoğlu, CHP´de aday olmanın onur ve cesaret gerektirdiğini savunarak, bir yıl önce çıktıkları yolu sürdürdüklerini if

SİYASET 5.02.2019 12:19:38 0

Akın Bodur/İskenderun

 'Ben bu görevi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´ndan MYK ve PM´den, onlar adına aldım. Onların hayalini, düşüncelerini hayata geçirmek için yetki aldım' diyen Şahutoğlu, şunları söyledi: 'Bu yola sadece CHP adına değil, aynı zamanda ortağımız, yol arkadaşımız İYİ Partiyle oluşkurular ´millet ittifakı´ adına aldım.'

Projelerini sonra açıklayacak
İskenderun´u liman, ticaret, sanayi; huzur, barış ve kardeşliğin kenti olarak tanımlayan Şahutoğlu, 'En büyük projemiz; burada yaşayan bütün sosyal katmanlarla birlikte, hiçbirini ötekileştirmeden bu şehri huzurun kenti yapmak olacak. Kardeşliğin, barışın kenti yapacağız. Huzurun, kardeşliğin, birlik ve beraberilğin olmadığı kentin hiçbir anlamı da yok. Biz bu tabloyu sizlerin desteğiyle hayata geçireceğiz. İskenderun´a yönelik projeleri önümüzdeki günlerde ayrıntlarılı şekilde paylaşacağız. Bu ışığı, 31 Mart gecesi İskenderun´da ´millet ittifakı´ olarak İskenderun Belediyesine taşımak için gece gündüz çalışacağız' dedi.

'El ele verip kazanacağız'
İskenderun´u yönetmeye talip olduklarını anlatan CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Şahutoğlu, kenti HBB ile birlikte yöneteceklerini ifade etti. Şahutoğlu, 'Bunun için İskenderun´da Yılmaz´la, HBB´de Savaş´la, yılmadan bir savaş yapacağız. El ele verip, hem İskenderun´u hem de Hatay Büyükşehir Belediyesini kazanacağız. Sizlerle, elbirliği ve mücadele ile kazanacağız' diye konuştu.
Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ile bazı aday adaylarının da katıldığı CHP´nin ilçe binası önündeki toplantıda teşekkür konuşması yapan Şahutoğlu, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş´a teşekkür etti.
Partisinin Hatay´daki bir adayının ´Yılmaz´, diğerinin soyadının da ´Savaş´ olduğunu belrten Hatay Milletvekili Şahin de Yılmadan savaşacağız. Adaylarımızın milleti iki eliyle kucaklayacağına inancımız sonsuzdur. Siz de inanın' dedi.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu, 'İskenderun´da hastalık varsa, tedavi edecek doktor yok mu? Var. doktorumuz Yılmaz Şahutoğlu. İdandık ve başaracağız' değerlendirmesinde bulundu. İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Kıvrak de ittifakın gereğini yapacaklarını ifade etti.
Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da kendisine ait sosyal paylaşım sayfasından şu değerlendirmeyi yaptı: 'Parti Meclisi´mizin kararıyla belirlenen Samandağ Belediye Başkan Adayımız Refik Eryılmaz´a, Defne Belediye Başkan Adayımız İbrahim Güzel´e, İskenderun Belediye Başkan AdayımızYılmaz Şahutoğlu´na, Erzin Belediye Başkan Adayımız Ökkeş Elmasoğlu´na başarılar dilerim. Hatay´da Cumhuriyet Halk Partisi´nin bayrağını daha ileriye taşımak için daha çok çalışacağız. Hatay halkının taleplerine, isteklerine, Hatay´ın huzuruna hizmet edecek olan ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte hiç bir ayrım gözetmeksizin Hatay´ın geleceği için mücadele vereceğiz ve Hatay Büyükşehir Belediyesi´ni yeniden kazanacağız. Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57