El sanatları Müzesini gezdiler

Antakya´nın yöresel zenginliklerinin el sanatları ile anlatıldığı ve el sanatı ürünlerin Antakya Evi atmosferi ile bütünleşerek sergilendiği Antakya El Sanatları Müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

GÜNCEL 30.03.2021 16:29:35 0
El sanatları Müzesini gezdiler

Antakya/SES

AKP heyeti de müzenin ziyaretçileri arasında yer aldı.
AKP Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve eşi Raciye Yeşildal, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Hatay Turizm İl Müdürü Halit İmrek, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz´ın ev sahipliğinde El Sanatları Müzesini ziyaret etti. Belediye başkanı Yılmaz, ziyarete ilişkin sosyal iletişim sitesinden yaptığı bir paylaşımda, 'Antakya Belediyesi El Sanatları Müzemizi ziyaret ederek incelemelerde bulunan, AK Parti Hatay İl Başkanımız Adem Yeşildal ve eşi Raciye Yeşildal´a, ticaret il müdürümüz Halit İmrek´e ve HESOB Başkanımız Abdulkadir Teksöz´e teşekkürlerimi sunuyorum' ifadesine yer verdi.
AKP Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi ile Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Kumlu Belediyesi eski Başkanı İbrahim Pac de Antakya Belediye Başkanı Yılmaz´ın ev sahipliğinde müzeyi ziyaret etti. AKP heyeti, müze ziyaretinde, müzedeki eserler ve mimari yapısıni inceleyerek, müzeyi şehre kazandırdığı için Yılmaz´a teşekkür etti. Hatay Milletvekili Türkoğlu da yaptığı açıklamada,“Şehrimizin kültürünü ve geleneksel el sanatlarını gelecek nesillere emanet bırakan ve ziyaretçilerine de huzur dolu bir ortam sunan Antakya Belediyesi El Sanatları Müzesi´ni ziyaret ettik. Bu eseri şehrimize kazandıran Belediye başkanımız İzzettin Yılmaz´a gönülden teşekkürler' değerlendirmesinde bulunurken, TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay Milletvekili Yayman ise şunları belirtti: 'Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla Antakya Belediyemiz tarafından yapılan El Sanatları Müzesini ziyaret ettik. Bu güzel tarihi Antakya evini restore ederek şehrimize kazandıran başkanımız İzzettin Yılmaz´a teşekkür ederiz.'


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62