Emniyete araç bağışı

İskenderun Emniyet Müdürlüğüne araç alımı için maddi destekte bulunan iş insanları ve kurumlara törenle teşekkür plaketi verildi. İskenderun Emniyet Müdürlüğüne, iş insanları ile meslek kuruluşlarının, 5 motosiklet, 4 panelvan t

GÜNCEL 22.01.2020 11:09:22 0
Emniyete araç bağışı

Akın Bodur/İskenderun

İskenderun Emniyet Müdürlüğü, emniyete araç alımı için maddi destekte bulunan iş insanları ve kurumlara törenle verdiği plaketle teşekkür etti. İskenderun Emniyet Müdürlüğüne, iş insanları ile meslek kuruluşlarının, 5 motosiklet, 4 panelvan tipi araç, 500 adet güvenlik bariyeri ile 3 masa üstü bilgisayar hibe ettiği açıklandı. Araç ve gereçlerin emniyete teslimi törenle yapıldı. Törende, araçların huzur ve iyi hizmette kullanılması için dua da edildi. Tören sonrası polisler ise yeni araçlarla kentte konvoy halinde tur attı.
İskenderun Emniyet Müdürlüğü bahçesinde dün düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, belediye başkanı Fatih Tosyalı, emniyet müdürü Nevzat Güneş, sahil güvenlik komutanı binbaşı Oğuz Emre Çiçek, jandarma komutanı yüzbaşı Ferit Gül ile araç alımı için destekte bulunan İskenderun Organize Sanayi Bölgesi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile kurumları adına iş insanları Mustafa Baştuğ, Osman Gözükara ileRecep Atakaş ve Fuat Tosyalı´nın temsilcileri katıldı.
Emniyete araç ve malzeme teslimi ve emniyetin teşekkür plaketi töreninde konuşan İskenderun Kaymakamı Yönden, 'İskenderun´da huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet mensuplarımızla gurur duyuyoruz. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Görevini aşkla yapan emniyet, jandarma, sahil güvenlik ordusu ile Cumhurbaşkanlığına bağlı çalışan MİT ve bunun yanı sıra her daim devletinin arkasında duran iş insanları ordusu var. Bunlarla birlikte, inşallah İskenderun´da asayiş çok daha iyi yerlere gelecek' değerlendirmesini yaptı. Törende İskenderun Emniyet Müdürlüğüne araç ve malzeme alımı için katkı sağlayan iş insanları ile kurum ve kişi temsilcilerini teşekkür plaketlerini kaymakam Yönden, belediye başkanı Tosyalı ve emniyet müdürü Güneş verdi.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00