'Empatiniz yoksa sonuç alınamaz'

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) ve İTSO işbirliğiyle düzenlen ‘Sigortacılık meslek edindirme´ kursu başladı.

GÜNCEL 12.04.2019 11:23:11 0

Nesrin Geyik/İskenderun

 ‘İhtiyacınız olduğunda alamayacağınız tek şey sigortadır´ yaklaşımıyla hareket ettiklerini ifade eden İSADER yönetimi, bu yılki eğitimlerde ‘empati´yi slogan olarak kullandıklarını belirtti. İSADER yönetimi, sigortacılık mesleğinde karşılıklı görüş alış verişi ve diyaloğun önemli olduğunu belirtti. İSADER Başkanı Şükrü Gündağ, “Dernek olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurslarımız başladı. Amacımız, istihdama katkı sağlamak ve mesleğe yeni kalifiye elemanlar kazandırmaktır. 15 gün sürecek olan kurslarımız sonunda katılımcılarımıza sertifikaları verilecek. İ15 gün boyunca derneğimiz üyesi sektörle ilgili kurslar verilecek. Sigortacılık gibi nitelikli bir o kadar de meşakkatli olan mesleğimiz ile ilgili eğitimlere başlamış bulunuyoruz' değerlendirmesinde bulundu. Gündağ, sigortacılık mesleğinin tarihini ve günümüze kadar nasıl geldiği konusunda kursiyerlere bilgi de verdi.
İSADER sekreteri Armağan Dedeağa ise, “Sigortacılık mesleğinde satışı bilmek, poliçe düzenlemek, hasar tespiti yapmak yani tekniği bilmek hepsi sistemde birer maddedir. Ama bunların hepsini başarabilmeniz için bu yılki sloganı söylüyorum. ‘Empatiniz´ olacak. Empatiniz yoksa hiçsiniz. İstediğiniz kadar tekniği bilin, istediğiniz kadar satış bilin, istediğiniz kadar hasar bilin empatiniz yoksa sonuç alamıyorsunuz. Sigortacılık mesleği çok zevklidir, yorucudur, bir o kadar da meşakkatli bir meslektir. Mesleğin inceliklerini ve ayrıntılarını 15 gün boyunca ayrı ayrı konularla, konusunda uzman meslektaşlarımız anlatacak' dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19