“En iyi oynayan ekip olmak istiyoruz”

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Payas Spor´da Teknik Direktör Semih Tokatlı, Payas Spor kulübü olarak en iyi futbol oynayan ekip olmak istediklerini söyledi.

13.07.2017 09:04:35 0
“En iyi oynayan ekip olmak istiyoruz”

 

Yönetimle, taraftarlarla birlikte başarıyı yakalamayı hedeflediklerini de kaydeden Tokatlı, eski ve yeni oyuncuların kaynaşmasını da sağlayacak kapm çalışmalarının ilk etabının hedefle ilgili sonuçları vermeye başladığını belirtti.
Yeni sezon öncesinde kamp yaptıkları Afyonkarahisar´da sürdüren takımın teknik direktörü Tokatlı, transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini ifade etti. Tokatlı, şunları ifade etti: “Takımımızda yetenekli futbolcular var. Transfer ettiğimiz futbolcuların tamamı yetenekli ve tecrübelidir. 2-3 futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Payas Spor kulübü olarak en iyi futbol oynayan ekip olmak istiyoruz. Yönetimimizle, ve taraftarlarımızla birlikte başarıyı yakalamayı hedefliyoruz. Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.

Çift idman yapılıyor
Korel oteli tesislerindeki kamp çalışmalarında mavi beyazlı ekip, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapıyor. Prensipte anlaşılan futbolcular de tek tek kampa gelerek arkadaşları ile antrenmanlara katılmaya devam ediyor.

Ahmet Üçgün´e sahada doğum günü
Öte yandan geçen sezondan bu yana kalesini koruyan genç kalecilerden Ahmet Üçgün´ün 25. yaşına girmesinden dolayı kulüp yönetimi tarafından antrenman sonrasında sahada doğum günü sürprizi yapıldı. Payas Spor Sportif Direktörü Derman Gözükara, Kulüp Genel Müdürü Bülent Öntemel´in de hazır olduğu kutlamada, Teknik Direktör Semih Tokatlı, kesilen pastayı genç kaleci Ahmet Üçgün´e taktim etti.


Anahtar Kelimeler: oynayan ekip olmak istiyoruz

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23