Encümene satış yetkisi verildi

İskenderun Belediye Meclisi, önceki gün yaptığı Ocak ayının ilk oturumunda belediye arazisinin satışına ilişkin encümene yetki verdi.

İSKENDERUN 5.01.2018 10:14:49 0
Encümene satış yetkisi verildi

Mülkiyeti İskenderun Belediyesi´ne ait İSDEMİR Özel Güvenlik Bölgesi sınırı içinde kalan biri 4.260,74 metrekare, diğeri 4.888,55 metrekare yüzölçümüne sahip iki parselin satışı yönünde karar veren Meclis, satış yetkisinin kullanılması yönünde Encümene yetki verilmesi ile ilgili gündemin birinci maddesini oy çokluğu ile kabul etti. 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile Belediye Meclisinin 2018 Yılı içerisinde izin yapıp yapmayacağının, izin yapılacak ise izin yapacağı ayın belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifleri ise dünkü oturumda ileri bir tarihte görüşülmek üzere geri çekildi.

Kent Meydanı için alt komisyon seçildi
Denetim Komisyonunda görev yapmak üzere üye sayısının belirlenmesi ve üye seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi ile ilgili gündem maddesine göre gösterilen adaylar Halit Akıncı, Levent Duman Osman Mesci, Özer Çağşar ve Bekir Bozdoğan denetim komisyonuna seçildi. İskenderun ve Payas İlçeleri, İskenderun Demir Çelik A.Ş tarafından işletilen liman alanında bir kısım alanın iptali ve bir kısım alanın ilavesine yönelik 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi, imar komisyonuna oy birliği ile gönderilirken, İskenderun Belediyesi Sosyal Yardım Yönetmeliğinin 10. Maddesi gereğince değerlendirme kurulunun oluşturulabilmesi için her siyasi partiden bir üye seçilmesi ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklif görüşülerek kurula Mehmet Başlak, Gülden Özdemir ve İbrahim Yavuz´un getirilmesi kararlaştırıldı. Halen görev yapmakta olan 28 adet sözleşmeli personelin 2018 net ücretleri ile ilgili teklifin oy birliğiyle kabul edildiği dünkü oturumda, İskenderun Lisesi Alanının kent meydanı ve çarşı projesi olarak düzenlenmesi alt komisyon seçimi de yapıldı. Alt Komsiyon Bülent Özer, Emir Selim Yazar ve Hakan Ilgın´dan oluştu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00