Engelli çocuklar ve aileleriyle buluştu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, eşi Selda Culha ile birlikte, Hatay Zihinsel Engellileri Yetiştirme ve Koruma Derneği ZİREM´e bağlı öğrenciler ile Arsuz´da hizmet veren Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi´nde eğitim göre

1.08.2017 10:38:33 0
Engelli çocuklar ve aileleriyle buluştu

 

Down sendromlu çocuklarla önce Çöp Şiş´te davul zurna eşliğinde halay çekti, oynayan çocukları alkışladı, ardından birlikte öğle yemeğini yedi. Arsuz sokaklarında traktörle tur attıktan sonra davul zurna eşliğinde Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu´nda keyifle yürüyen çocuklara Başkan Culha ve eşi Selda Culha, tatlı ikram etti.

“Bu çocuklar hepimizin”
Engelliler hakkında farkındalık yaratmak ve onları hayata kazandırmak için önemli bir görev üstlenen ZİREM Başkanı Cemile Bitargil´e, Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucularından Nesli Özdemir ve okul öğretmenlerine teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çocukların eğlenirken yüzlerindeki gülümsemenin herkesi mutlu ettiğini belirterek, onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Hatay genelindeki yaklaşık 70 engelli çocuğun buluşmasına vesile olan ZİREM Başkanı Cemile Bitargil de, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha´ya her yıl geleneksel olarak düzenlediği Arsuz gezisine hem desteklerinden, hem de her zaman yanlarında olmasından dolayı teşekkür etti, ernek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Etkinliğin sonunda Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucularından Nesli Özdemir öğrencileri ile birlikte taşlardan yapmış oldukları hediyeleri ZİREM Başkanı Cemile Bitargil ile Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha´nın eşi Selda Culha´ya takdim etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22