Engelli Basketbol takımına 4 transfer

Tosyalı İskenderun Engelliler Spor kulübü, yeni sezon öncesi biri İran'lı 4 milli takım sporcusuyla sözleşme imzaladı.

SPOR 27.10.2023 21:46:00 0
Engelli Basketbol takımına 4 transfer

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde zirveye göz diken ekipler arasında yer alan Tosyalı İskenderun Engelliler Spor kulübü, yeni sezon öncesi biri İran'lı 4 milli takım sporcusuyla sözleşme imzaladı.

Tosyalı İskenderun Engeliler Spor Kulübü Lokalinde gerçekleştirilen ve yönetim kurulu üyeleri ile sporcuların da katıldığı toplantıda açıklama yapan Başkan Suat Atasever, bu yıl Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan ayrılarak Türkiye Basketbol Federasyonuna geçiş yapan Tekerlekli Sandalye Basketbol branşı TBF çatısı altında müsabakalarını sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Atasever, 2023 - 2024 sezonunda Süper Liginde mücadele edecek kulübün yeni oluşturulan statüde A grubunda mücadele edeceğini belirterek “A grubunda Galatasaray, İzmir BB, Gaziantep Gazişehir, Kardemir Karabük, Balıkesir BB, Yalova Bld., Muş Engelliler ve Şanlıurfa BB takımlarıyla mücadele edecek” dedi.

Sezona sayılı günler kala yaptıkları transferle takımı güçlendirdiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Atasver, “Genç Milli Takımı formasıyla 2 Avrupa Şampiyonluğu ve 1 dünya 2.liği yaşamış Hasan Efetürk, Murathan Atık, milli formayı defalarca giymiş Bestami Boz ve İran Milli Takımında oynayan tecrübeli sporcu İman Bagzadehfard ile sözleşme imzaladık. Milli formayı giymiş üç Türk sporcu ile İran Milli Takımında oynayan 2 olimpiyat 3 dünya ve 5 Asya şampiyonasına katılma başarısı gösteren ve geçtiğimiz sezon İtalya’da oynayan tecrübeli sporcu İman Bagzadehfard ile kadromuzu güçlendirdik” diye konuştu.

TAKIM SEZONU 5 KASIMDA AÇACAK

5 Kasım tarihinde Yalova deplasmanıyla sezonu açacak olan Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübünün Şehri en iyi şekilde temsil ederek adını en yukarılara taşınması için elinden geleni yapacağını sözlerine ekleyen Atasever şunları söyledi: “Şehrimizden tek isteğimiz bizi tribünlerden desteklemesi ve bu coşkuya ortak olmasıdır. Cumhuriyetimizin 100. yılında 100. yıl armasıyla müsabakalara çıkacak olan takımımız bu mutluluğu her daim göğsümüzde taşıyacaktır.”


Anahtar Kelimeler: Engelli Basketbol takımına transfer

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19