´En´ler plaketle onurlandırıldı

Amatör Spor Haftası, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Hatay İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen törenle kutlandı.

20.10.2017 10:18:33 0
´En´ler plaketle onurlandırıldı

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor Hatay İl Müdürvekili Adnan Gülistan, ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe´nin de katıldığı törende, Beyza Piliç ve Hamza Efendi baklavalarının bir kez daha etkinliklere ana sponsor olduğu belirtildi. Törende, 2017 sezonunda başarılı futbol kulüpleri ile ulusal yarışmalarda başarılı olan sporcu ve antrenörlerine plaket verildi.
Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürvekili Gülistan, ´en´ başarılı sporcularımız yetiştiren antrenörlere teşekkür etti. ASKF Başkanı Öztürk de, 'SYılın “En”leri ile ulusal düzeyde dereceye giren sporcu ve antrönerlerimiz ödüllendiriliyor. Sadece futbol dalında 2016-2017 sezonunda başarı gösterip bir üst kategoriye yükselen 7 takım var' diye konuştu. Etkinliklerin ana sporsoru olan Beyza Piliç ve Hamza Efendi YBaklavaları YK Başkanı Necmettin Çalışkan ise, “Spor ülkede ve dünyada amatör ve profesyonel diye ikiye ayrılıyor. Tabi ki amatör spor son derece önemli. Çünkü amatör sporla geleceğin sporcuları ve oyuncuları keşfediliyor. Amatör spor ile profesyonel sporu birkaç açıdan incelediğimizde birinin gönül işi, diğerinin ise çıkar iş olduğunu görürüz. Gerçekten bir insanın fedakarlıkla iş yapması ancak amatör spor kulüpler sayesinde oluyor. Onun için biz amatör spor kulüplerinin çalışmalarını gönülden destekliyoruz. Bu tür organizasyonlar önemli. Çünkü ´en´ olmak çok önemli. Amerikada insanlar birşeyin ´en´i olabilmeye o kadar önem veriryorlar k, ders durumu zayıf öğrenciler bile ´en´in öneminden dolayı ayrılacalı oluyorlar. Biz de bu amatör spor kulüpleri sayesinde en iyi futbolcu, en iyi sporcu, en iyi hoca, en iyi yönetici ve en iyi centilmen oyuncu olmaya çalışmalıyız” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: plaketle onurlandırıldı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00