Erasmus+ “DigiWork” adlı projesi

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Belen Kaymakamlığının ortak olduğu Erasmus+ “DigiWork” adlı proje, Litvanya’nın Trakai şehrinde yapıldı.

8.11.2022 16:32:00 0
Erasmus+ “DigiWork” adlı projesi

İskenderun/SES
Litvanya’dan “Innoved Innovative Education” adlı kuruluşun ev sahipliğini üstlendiği proje eğitimine Türkiye, Litvanya, Letonya, Yunanistan, Slovakya, Makedonya, Portekiz, Kıbrıs ve İspanya’dan toplam 26 kişi katıldı. Projeye Belen'den 1 kişi katıldı.
6 gün süren eğitimde katılımcıların, dijitalleşme alanında birçok çalışmalarda yer alıp, gelişen dijital dünyayı ve avantajlarını daha yakından tanıma imkanı bulduğu, hızla gelişen dijital medya platformlardan en önemlilerini öğrenme ve uygulama yapma, online platformlarda çalışmalar yaptığı ve avantajlı öğrenme ortamında bulunduğu belirtildi.
Proje eğitimine ilişkin gazetemize iletilen yazılı açıklamada, "Günümüz dünyasında, özellikle öğretmenler için, en çok fayda sağlayacak uygulamalardan Udemy, LMS (Learning Management System), Canva ve buna benzer online ders alabilecekleri ve verebilecekleri, sunum, broşür gibi tasarımlar yapabilecekleri birçok platform keşfetti. İnternet ortamında bulunmanın gerektirdiği davranış biçimlerini anlatan, medya dili olarak da tanımlayabileceğimiz 'Netiket' kavramını öğrendi. Kazanımlarla evlerine dönen katılımcılar, projeden faydalanmanın memnuniyetini ifade etti" ifadesine yer verildi. 
Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz da, “Erasmus+ projeleri gelişen dünyaya ayak uydurmak ve dijital dünyanın bir parçası olmak açısından gençler ve öğretmenler için büyük avantaj sağlamaktadır. Bu projelerle gençlerimizin ve öğretmenlerimizin birçok alanda eğitim almasını sağladık, bundan sonra da aktif çalışmalarımıza devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Erasmus+ “DigiWork” projesi

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74