Erasmus projesi Belen'de yapıldı

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, “EDUcate YOUth - Nonformal Bridges to Formal Education” adlı projenin etkinliği yapıldı.

EĞITIM 1.02.2023 21:00:00 0
Erasmus projesi Belen

İskenderun/SES
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Erasmus+ Gençlik Alanında Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında, Romanya’dan Asociatia Tineret pentru Dezvoltare Durabila ve Constantin Brâncoveanu Lisesi ve İtalya’dan Beyond Borders Cultural Association işbirliğinde Belen Kaymakamlığı ev sahipliğinde yapılan “EDUcate YOUth - Nonformal Bridges to Formal Education” adlı projenin etkinliği yapıldı. Belen Milli Eğitim Müdürlüğü salonundaki etkinliğe Belen Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, okul müdürleri ve öğretmenler ile yurt dışından projenin katılımcıları katıldı.

Toplantıda konuşan projenin koordinatörü Yeliz Sevim, etkinliklere ilişkin yaptığı sunumda, projenin hedefinin, Romanya, İtalya ve Türkiye’den 14-20 yaş arası toplamda 300 gencin yaygın eğitim metotları aracılığıyla eleştirel düşünme ve
temel yetkinliklerin geliştirilmesi ile sivil toplum kuruluşları, okul ve kamu kurumları arasında örnek bir işbirliği modeli oluşturmak olduğunu ifade etti. Eğitim-öğretim metodojileri yaygın eğitim metotlarının proje katılımcıları tarafından yapılan sunumlarla paylaşılıldığı toplantıda konuşan Belen Kaymakamı Yılmaz da Erasmus+ projelerinin eğitim ve kültürel alanda farkındalık yarattığını, bu tür projelerin örgün ve yaygın eğitim arasında bir köprü oluşturduğunu belirterek, projelerin desteklenmesi ve devam ettirilmesinin önemli olduğunu ifade etti. 


Anahtar Kelimeler: Erasmus projesi Belen' yapıldı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19