Erbakan anıldı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Hatay Şubesi Antakya ve İskenderun´da “Şehitler gecesi ve Necmettin Erbakan´ı anma” programı düzenledi.

GÜNCEL 3.03.2022 10:39:56 0
Erbakan anıldı

Antakya/SES

AGD Hatay Şubesi, Antakya´daki binasında düzenlenen anmaya, Saadet Partisi GİK (SP) Üyesi Necmettin Çalışkan, SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, ilahiyatçı Abdulaziz Kıranşal, AGD Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, derneğin Adana Şube Başkanı Enes Beyaz, Hatay Milli İrade Platformu Başkanı ve Eğitime Destek Platformu Hatay İl Başkanı Mehmet Onur, İlim Yayma Cemiyeti Hatay Şube Başkanı Hanifi Tuncer, SP İl Müfettişi Hamza Çalışkan ile akademisyenler ve öğrenciler de katıldı.
Anmada konuşan ilahiyatçı Kıranşal, Şubat ayında ´şehit olanların´ isimlerden örnekler verdi ve onlara şehadet dilerken, 'Peki biz niçin onlar gibi olamıyoruz?' diye sordu. Kıranşal, 'Çünkü, Allah şehadeti, şehitler gibi yaşayanlara nasip eder. Şehit gibi yaşamanın en önemli ilke ve prensiplerinden biri dertliliktir. Müslümanların derdi ile dertlenebilmektir. Allah bizlere de onlar gibi şehitler gibi mücahitçe yaşamayı nasip etsin' diye konuştu. Kur´an-ı Kerim´in okunmasıyla başlayan anma etkinliğinin açılışında Anadolu Gençlik Derneği Antakya Temsilcisi Mehmet İncecik konuştu, ardından da sinevizyon gösterisi yapıldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19