'Erdoğan benim projelerimi saydı'

DP İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın mitingde İskenderun´da gerçekleştirdikleri arasında kendi başkanlık dönemindeki projeleri gösterdiğini belirtti.

SİYASET 16.03.2019 08:44:21 0

Aslan, “İyi ki zamanında ben bi şeyler yapmışım benim yaptıklarımı saydı. Arıtmayı Mesut Yılmaz´ın katılımı ile yapmış- tık ben yaptım dedi. İçme suyu dedi su yok. Ben Payas´a kadar getirmiştim hala getiremediler buraya. Sonra size bir sürprizim var dedi heyecanlandık. Büyük bir yatırım var dedik. 250 gr çay verdi. Bu işler 250 gram çayla olsaydı biz yarım kilo verirdik” dedi.

Mahalle sakinleriyle buluşma toplantılarını Piri Reis´le sürdüren Mete Aslan, toplanan kalabalığa İskenderun ittifakı ve İskenderun´a sahip çıkılmasının önemini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın İskenderun mitingini de değerlendiren Aslan, kendi projelerini göstermesini eleştirdi. Aslan, şöyle konuştu: “Hastane yaptık dedi resim gösterdi. O resim Mersin hastanesi resmiydi. Bu halkı bu kadar da kandırmaya çalışmak yakışmadı. Halka söyleyecekleri bir şey olmadığı için benim hizmetlerimi saydılar. Bir milletvekili de çıkmış, bana mafya demiş. Suriyeliler için söylediklerimi çarpıtarak laflar sıralamış. Yahu sen kimsin. Ben asilim sen vekilsin. Senin adayın İstanbul´da renkli kağıtlara bastırdığı proje diye halka sunduğu hayal ürünlerine ne diyeceksin? İskenderun´u bilmeyen İskenderunluyu bilmeyen bütçesini yetkisini bilmeyenler böyle hayal satarlar. Mete Aslan sahildeki camiyi yıkacak demişler. Ben hacca gitmiş adamım nasıl cami yıkayım. Caminin yerine itirazım vardı evet. Ama yapıldı artık ne yapalım. Yıkacak halimiz yok.”

“Seçime kazanmak için girdim”
Adaylıktan çekileceği yönündeki iddaları da cevaplandırdığı toplantıda DP´li Aslan, kazanmak için aday olduğunu vurguladı, seçimden sonra İskenderun´u yeniden hizmetle buluşturacaklarını söyledi. Sahilin yeniden eski haline döndüğünü savunan Aslan, şöyle konuştu: “Benden sonra geçen 10 yılda ne yapıldı sizlerin takdirine bırakıyorum. İşte sahile en yakın mahalle sizsiniz. 1994 yılını hatırlayın. Sahile çıkamıyordunuz. Geldik biraz disiplin getirdik de insanlar sahilde ailesiyle dolaştı. Şimdi sahil yeniden eskiye dönüyor. Sizlerin desteği ile yeniden gelip bu sahili yeniden kıskanılacak bir yer yapacağız.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00