'Erdoğan, ´kırmızı çizgi´mizdir'

AKP Hatay İl Kadın Kolları yönetim kurulu, yeni başkanları Sara Gök´ün başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Toplantı AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler de katıldı.

SİYASET 29.08.2018 10:45:18 0

İskenderun/SES

AKP´li kadınların yeni başkanı olan Gök, partisinin 17 yıllık iktidar sürecinde el birliğiyle, Türkiye´yi kalkındırmaya hep beraber devam edeceklerini ifade etti. AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Gök, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde bizler tek vatan tek millet tek bayrak tek devlet diyerek çıktık, bu yollara. Ak sultanlara ayrı önem verilmesi hususunda kadın kolları başkanlığını en iyi şekilde icra etmiş Sabahat başkanızdan, başkanlarımın ve genel merkezimizin takdiri ile bayrağı devralmış bulunmaktayım. Bizler gece gündüz demeden, ailemizi, işimizi bir kenara bırakıp vatanımızı milletimizi her şeyden üstün tutarak bu yollara çıktık. Reisimiz, önderimiz ve milletimiz ilham kaynağımız oldu. Başardıkça başarı çıtamızı yükselttik hep daha iyisine hep daha güzeline göz diktik. Ak sultanlarım il başkanımızın dediği gibi işimiz vaktimizden çok, diyerek elimizi taşın altına koyarak davanın sultanları olarak biz de varız diyoruz ve birliğimizi başarımızla kanıtlayacağız. Bu bizim ilk toplantımız olması münasebetiyle tanışma programı olarak değerlendireceğiz. Bir dahaki toplantılarımızda hedeflerimiz doğrultusunda yön çizip çalışmalarımızı programlarımızı ona göre değerlendireceğiz. Birbirimize olan saygı ve hoşgörüyü bozmadan ´çalışmak için buradayım´, ´davamın sultanıyım´ diyen herkesle ayrım yapılmaksızın birlik olup çalışacağız' dedi ve toplantıya katılanlara teşekkür etti.
AKP Hatay İl Başkanı Güler de “Yeni kadın kolları başkanımızla ilk toplantımızı yapıyoruz. Ne yapabilirizi konuşmak için toplandık. Bizler burada görev alırken mutlaka teşkilat görevlisi, yönetim kurulu üyesi ve yürütme kurulu olmamız gerekmiyor. Burada AK Partimize inanmak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı sevmek bizim için yeterli olacaktır. Bu şekilde de hizmet aşkımızı, vatandaşa dokunma ve memleketin meselelerini çözme noktasında gayret etmek bizim için yeterli olacaktır. Kırmızı çizgimiz Recep Tayyip Erdoğan´dır. Bu kırmızı çizgimizi ihlal etmeyen herkes başımızın tacıdır' diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: İbrahim Güler

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00