'Erdoğan´ı başkan yapacağız'

AKP, İskenderun ilçe binasında partilileriyle bayramlaştı. bayramlaşmaya Hatay Milletvekili ve TBMm İdare Amiri Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay eski Milletvekili Mehmet Alğan, 24 Haziran seçimlerine katılan mi

SİYASET 18.06.2018 10:40:00 0

Akın Bodur/İskenderun

Bayramlaşmada konuşan milletvekili Karasayar, Türkiye olarak dünyanın en önemli coğrafyasında yaşadığımızı ifade ederek, 'Bu coğrafyada binlerce yıldır her zaman birilerinin hesabı olmuş. Bugün de hesabı olanlar var. Bizim de güçlü liderimiz var bu nedenle hesabı olanlar bunu yapamıyor. Liderimize güçleri yetmiyor, sizlerin desteğiyle yetmeyecek de. Niye yetmiyor? Milli değerlerimize sahip çıktığımız için yetmiyor. 16 yılda yapılan hizmet nedeniyle yetmiyor. Sizin geleceğinizi dağıtmak isteyenlere hadlerini bildirdik' diye konuştu. AKP´nin 16 yıllık iktidarında birçok sorunun çözüldüğünü, 24 Haziran´da yeni sistemin başlayacağını anlatan Karasayar, bu seçimde hizmetlerin taçlandırılacağını, vesayetin kalkmasıyla ülkenin önünün yüzyıllar boyu açılacağını belirterek, Erdoğan´ın yüzde 60 oyla yeniden Cumhurbaşkanı olması ve rahat çalışabilmesi için güçlü bir meclis grubunun bulunması gerektiğini söyledi ve destek istedi.
İskenderun Belediye Başkanı Dingil de sadece İskenderun´un, Hatay´ın ve ülkenin değil, dünyanın kaderinin 24 Haziran seçimlerine bağlı olduğunu söyledi. AKP İskenderun İlçe Başkanı B. Bestami Bilgili ise 24 Haziran seçimlerinde demokrasi bayramını birlikte kutlayacaklarını ifade etti. Şer güçlerin ülke üzerinde oyunlan oynamak istediğini belirten Bilgili, 'Daha çok çalışmak ve onların oyunlarını bozmamız lazım. Ne yaparsa yapsınlar, 24 Hazran´da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı başkan yapacağız' diye konuştu.
AKP Hatay milletvekili adaylarından Abdulkadir Özel de bu seçimin bundan öncelireni toplamından daha önemli olduğunu söyledi. 24 Haziran seçimlerinin hem 16 yılda yapılan icraatların millet tarafından kabul edilmesi ve dirilişin yerine şahlanışın geçilmesi açısından önem taşıdığını belirterek, 'Omuz omuza, Hatay´ın her tarafını karış karış geziyoruz. Son bir haftaya girildi. Bu süreç çok kritik, eşik bir süreç' dedi.
Milletvekili adayı Abdulkerim Güven ise seçim çalışmaları kapsamında gösterilen bütün hedeflere hızlı bir şekilde gittiklerini anlatarak, 'Gece gündüz vatandaşlarla, sivil toplum örgütlerimizle buluştuk. Bunu sürdürüyoruz. Söylenen fitne fesatlara inat, Hatay´da rekora koşuyoruz' değerlendirmesini yaptı.
Milletvekili adayı İnan da '24 Haziran seçimleri, bizim Türkiye düşmanlarına vuracağımız bir şamar olacak' diye konuştu.


C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00