Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez grubu müsabakalarına, İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmalarla devam edildi.

1.06.2017 10:24:36 0
Erhan Aksay Futbol Turnuvası

 

Turnuvanın Körfez Grubunda mücadele eden Tiryaki İletişim takımı, Play-Off yolunda ilerliyor. A Grubunda mücadele eden Tiryaki İletişim, Belen Kaymakamlığı Spor´u 2-1 yendi ve turnuvada topladığı 9 puala grupta lideri oldu. Belen Kaymakamlığı Spor´un 6 puanı bulunuyor.
Hatay bölgesi hakemlerinden Sergen Pekkara, Uğur Şahin ile Furkan Ay´ın yönettiği karşılaşmada Tiryaki İletişim Spor´un gollerini Feyruz Günay atarken, Belen Kaymakamlığı Spor´un tek golü Fatih Güler´den geldi.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında aynanan karşılaşmada Şarkonak Spor, Meydangücü Spor´u 5-3 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemlerinden Uğur Şahin, Sergen Pekkara ile Furkan Ay´ın yönettiği karşılaşmada Şarkonak Spor´un gollerini Uğur Kısadal (2), Berati Keskin (2) ve Servet Demirel atarken, Meydangücü takımının gollerini de Mahsun Eren, Hasan Cavit ile Ali özdemir kaydetti. Bu sonuçla, Meydangücü Play-Off yolunda umudunu yitirirken, Şarkonak Spor ise puanını 4´e yükseltti.
Turnuvanın Antakya maçları da sürüyor. HBB Esentepe Futbol Sahasında oynanan Hatay Muhtarlar Derneği, Akevler Muhtarlığı´nı 3-1´lik skorla yendi. Hakemler Bekir Özçelik, Erhan Kaya ve Mehmet Koçaker´in yönettiği karşılaşmada, maçın ilk dakikalarında gol yiyen Hatay Muhtarlar Derneği takımı, karşılaşmada üstünlük sağlamayı başardı.
Nazım Koka Futbol Sahası´ndaki maçta ise Aydınlık Evler Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Hatay Beşiktaşlılar Derneği karşı karşıya geldi. İki takım da karşılaşmada üstünlük sağlaşyamayınca, maçin ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında atak futbol oynayan Aydınlık Evler Sosyal Yardımlaşma Derneği, attığı 2 golle maçı 2-0 kazandı.


Anahtar Kelimeler: Erhan Aksay Futbol Turnuvası

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00