Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor.

SPOR 17.05.2018 10:31:37 0
Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Orhan Yıldız/İskenderun

İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada, Refik Çoğum Arsuz Belediyesi ile Selim Kurt Karayolları takımları 4-4 berabere kaldı.

Hakemler Erkan Yalçın, Uğur Şahin ile Emircan Siler´in yönettiği maçta, Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor´un gollerini Erman Mansuroğlu (2) ile Yamaç Korkmaz (2) atarken, Selim Kurt Karayolları takımının gollerini ise Abdulkadir Raya, Aziz, Yusuf Öztekin ile Yusuf Sağlar (kendi kalesine) kaydetti.
Erhan Aksay futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden takımlardan Alaattin Bereketoğlu Yargı Akademi Spor, Denizgücü Kantin Spor´u 3-0 mağlup etti. hakemler M. Sait Güden, Mehmet Hanifi Korkmaz ile Oğulcan Yabanabat´ın yönettiği maçta, Alaattin Bereketoğlu Yargı Akademi Spor´ın gollerini Oktay Esmer, Fatih Kıraç ile Hüseyin Araç attı.
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmalarla sürüyor. Oynanan karşılaşmada Barış Salık İskenderun Meydan Spor,B eyazıt Kelleci HBB İskenderun takımını 5-1 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemlerinden Uğur Şahin, Erman Koca ile M. Alim Dönmez´in yönettiği maçta, Barış Salık İskenderun Meydan Spor´un gollerini Selami Arpaçayır (3), Burhan Şimşek (2) atttı, Beyazıt Kelleci HBB İskenderun´un golünü de Hasan Can kaydetti.
Erhan Aksay Futbol Turnuvasında mücadele eden Süleyman Güleryüz Deniz Spor, her iki yarıda atılan gollerle Cevdet Uygun Bülent Reklam Spor´u 3-1 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Erman Koca, Uğur Şahin ile M. Alim Dönmez´in yönettiği maçtaa Süleyman Güleryüz Deniz Spor´un gollerini Mehmet Çetin, Fikret Kayalı ile Süleyman atarken, Cevdet Uygun Bülent Reklam´ın golünü ise Ali Kormaz kaydetti. Maçta, Süleyman Güleryüz Deniz Spor´dan Engin Canımoğlu, kırmızı kart gördü.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00