Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor. Turnuvanın Körfez Grubunda mücadele eden Sargül İnşaat, Esen Gençlik Spor´u 4-1 mağlup etti.

SPOR 15.06.2019 09:54:49 0
Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Orhan Yıldız/İskenderun

 Turnuva, Şeker Bayramı nedeniyle verilen dokuz günlük aranın artından devam ediyor. Turnuvanın Körfez Grubu ile Antakya Grbunda maçlar devam ediyor. Turnuvanın İskenderun bölgesini kapsayan Körfez Grubu maçları Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde, Antakya Grubu maçları ise HBB Esentepe Sahası ile Nazım Koka Sahasında yapılıyor. Antakya´daki Nazım Koka Sahasında günde iki maç, HBB Esentepe Futbol Sahasında ise günde dört maç oynanıyor.

Veteranlar: 5-Karayolları: 0
Erhan Aksay Futbol Turnuvasının Körfez Grubunda mücadele eden İskenderun Veteranlar takımı, Şetit Serkan Kasap Karayolları takımını 5-0 yendi. Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, H. Nadir Dörtkaş ve Uğurhan Işık´ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Veteranlar takımının gollerini Abdulkadir Tavşan (2), Hüseyin Ateş, Fatih Kıraç ve Sedat Kaymaz kaydetti.

Fenergücü, 5-0 yendi
Körfez Grubunda mücadele eden Yaşar Demir Fenergücü de Fil Filtre Spor´u 5-0´lık skorla mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Sadettin Aslan ve Oğuzhan Işık´ın yönettiği maçta, Fenergücü Spor´un gollerini Barış Yurdagül, İsmail Üstün, Gazi Dal, Mehmet Çakıcı ile Müslüm Yıldız attı.

Antakya maçları gollü geçiyor
Antakya´da oynanan maçlar gollü geçti. Turnuvanın D Grubunda mücadele eden İnder takımı, Elektronikçiler Odası takımı ile HBB Esentepe sahasında karşı karşıya geldi. Maçta, İnder takımı ilkyarı bulduğu pozisyonları değerlendirerek devreyi ilk yarıyı 3-0 tamamladı, ikinci yarı attığı golle skoru 4-1 olarak sonuçlandırdı.
Turnuvada mücadele eden Güneyler takımı HBB Esentepe Sahasında yapılan maçta, Ayakkabıcılar Odası takımını 6-1´lik skorla yendi ve sahadan üç puanla ayrıldı.
HBB Esentepe sahasında yapılan farklı bir karşılaşmada ise Şeyhali Mahalle Muhtarlığı takımı, Domder takımını 7-2 yendi. Ekinci Spor takımı da Demir Otmotiv takımını 6-2´lik skorla yendi ve sahadan üç puanla ayrılan takım oldu.
Antakya Grubu´nda Nazım Kaka Sahasında oynanan maçlarda Oktay Çağlar, Antakya Medikal´i 3-2, Faris Kültür ise Açıkdere´yi 2-0´lık skorla mağlup etti. HBB Esentepe Futbol Sahasında oynanan maçlarda ise şu sonuçlar alındı:
Küçük Sanayi Sitesi: 4-HBB Park Bahçe: 2
Hatay İdman Yurdu: 4-Samandağ El Mina İnşaat: 2
Akademi Hastanesi: 9-Mozaik İnşaat: 0
Esentepe Sosyal Yard. Derneği: 7-Hatay Medeniyetler: 7


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62