Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası, Arsuz ve Antakya´da oynanan maçlarla devam ediyor.

SPOR 13.07.2019 09:18:36 0
Erhan Aksay Futbol Turnuvası

Orhan Yıldız/İskenderun

Turnuvanın Körfez kategorisinde F Grubunda mücadele eden FC Meydan Gençlik takımı, Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü Spor´u 12-1´lik skorla yendi. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Mehmet Bayraktaroğlu, Serkan Sadırlı ve Ömür Akay´ın yönettiği maçta FC Meydan Gençlik Spor´un gollerini Fatih Toluyağ (6), Turan Kuyumcu (3), İbrahim Öz, Tanju Garip Tarbo ve Nuh Kurt atttı, KÖrfez Demirgücü Spor´un golünü ise M. Said Temel kaydetti. Bu sonuçla turnuvada mücadele eden FC Meydan Gençlik takımı, puanını 6´ya yükseltti. Körfez Demirgücü takımının ise 3 puanı bulunuyor.
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez kategorisi F Grubunda mücadele eden Uğur Yıldırım İskenderun Vetaranlar takımı da Denizgücü Spor´u 7-1 yendi. Hatay bölgesi hakemleri Ömür Akay, Mehmet Bayraktaroğlu ve Serkan Sadırlı´nın yönettiği karşılaşmada İskenderun Vetaranlar Spor´un gollerini Sedat Kaymaz (4), Abdulkadir Tavşan, Evrim Devrim ve Fatih Kıraç attı; Denizgücü Spor´un golünü ise Aydın Eski kaydetti. Bu sonuçla İskenderun Vetaranlar iki karşılaşmada 3 puan, Denizgücü Spor´un da 3 karşılaşmada 6 puanı elde etmiş oldu.
Turnuvanın Antakya´da süren çeyrek final maçları da sürüyor. Çeyrek finale kalan takımlardan Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Defne Belediyesi karşılaşmasını, Defne Belediyesi 3-1´lik skorla kazandı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Esentepe Sahası´nda oynanan maçta belediye başkanları Lütfü Savaş ve İbrahim Güzel de forma giyerek, sbahaya çıktı ve futbol oynadı. Antakya´da turnuva kapsamında oynanan Yeniçağ-HATSU karşılaşması ise penaltı sonuçlarıyla belirlendi ve Yeniçağ takımı maçı 4-2 kazandı.

 


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25