Erhan Aksay Turnuvası sürüyor

HBB tarafından düzenlenen 34. Erhan Aksay Turnuvası devam ediyor.

SPOR 12.05.2018 10:26:58 0
Erhan Aksay Turnuvası sürüyor

Orhan Yıldız/İskenderun
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında Mehmet Diner Aşkarbeyli Spor, 2 farkla öne geçtiği müsabakada rakibi Beyazıt Kelleci HBB İskenderun´a mağlup oldu.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada Mehmet Diner Aşkarbeyli Spor, rakibi Beyazıt Kelleci HBB İskenderun´a 5-2 mağlup oldu.
Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Lütfü Batar ile Esat Ferruh Polat´ın yönettiği maçta Beyazıt Kelleci HBB İskenderun´un gollerini Hasan Can (4) ile Adem Gündüz; Mehmet Diner Aşkarbeyli Spor´un gollerini de Özcan Kenç ile Yılmaz Çokal attı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında şu ana kadar en farklı galibiyeti Özel Palmiye Hastanesi takımı aldı. İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmada Özel Palmiye Hastanesi her iki yarıda atılan gollerle Cevdet Uygun Bülent Reklam Spor´u 10-0 yendi. Hatay bölgesi hakemlerinden Metin Sugitin, Furkan Ay ile Onur Parlak´ın yönettiği karşılaşmada Özel Palmiye Hastanesi takımına farklı galibiyet getiren golleri İlmeddin Ceylan (3), Hakan Arslan (3), Serkan Sağnıç (2), Hüseyin Akın ile Yusuf Tokaç attı.
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan müsabakalarında Mehmet Boşnak Yıldev Spor ile Eşref Dönmez Biçer Beton Spor´un maçında gol çıkmadı. Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Mert Özer ile Sadettin Arslan´ın yönettiği karşılaşmada her iki takımında yer alan şöhretli futbolcuların gol yollarında başarısız oldu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasına devam edildi.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmada Denizgücü Kantin Spor ile Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor takımları karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı. Hatay bölgesi hakemlerinden Lütfü Batar, Hasan Nadir Dörtkaş ile Esat Ferruh Polatın yönettiği karşılaşmada Denizgücü Kantin Spor´un golünü Hüseyin, Refik Çoğum; Arsuz Belediye Spor´un golünü de Yamaç Korkmaz kaydetti.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmada Şehit Enver Durmaz Şarkkonak Spor ile İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı 1-1 berabere kaldı. Hatay bölgesi hakemlerinden Onur Parlak, Metin Sugitin ile Furkan Ay´ın yönettiği müsabakada Şehit Enver Durmaz Şarkkonak Spor´un golünü Ersan Devrim, İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı Spor´un golünü de Faruk Batur attı.
İskenderun ve Antakya´da oynanan maçlarra şu sonuçlar alındı:
Sümer Defne 2015: 2-Güneylerspor: 1
Saray İnşaat: 6-Hatay Şairler ve Yazarlar: 0
Samandağ Seyir Terası: 4-Hacıpaşa SYD: 1
Akademi Hastanesi: 4-Narlıca Ataçil: 3.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57