Erhan Aksay´ın Antakya kurası çekildi

Hatay´ın Anavatana katılışının 78. yıldönümü kapsamında bu yıl 33´cüsü gerçekleşecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası müsabakalarının Antakya Grubu kura çekimleri yapıldı.

5.05.2017 13:18:38 0
Erhan Aksay´ın Antakya kurası çekildi

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği turnuvanın HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi´nde gerçekleştirilen kura çekimine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof.Dr.Mehmet Maden, Erhan Aksay Futbol Turnuvası İcra ve Tertip Kurulu Başkanı Ramadan Sever ve üyeleri ile takım temsilcileri katıldı. Antakya Belediye Başkan Yardımcısı iken trafik kazasında hayatını kaybeden Erhan Aksay´ın anısına her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen Futbol Turnuvası kamu kurum ve kuruluşları, dernek ile odaların katılımıyla Antakya ve İskenderun olmak üzere iki grup şeklinde düzenleniyor.

5 grupta 45 takım oynayacak
Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı, Altınözü, Kumlu, Reyhanlı, Kırıkhan, ve Hassa ilçelerinden katılan 5 grupta toplamda 45 takımın mücadele edeceği Antakya grubu maçları HBB Esentepe Futbol Sahası ve Antakya Nazım Koka Sahasında oynanacak.

İskenderun Grubu 18 takımla
İskenderun Grubunun da 18 takımla gerçekleştirilecek turnuvanın kura çekiminde konuşan Başkan Savaş, 'Biz bu turnuvayı muhabbet olsun, şehirde kaynaşma olsun diye yapıyoruz' dedi. Turnuvanın festival, panayır havasında geçmesini dilediklerini de sözlerine ekleyen Savaş, 'Hırsımızın, mantığımızın önüne geçmediği dostluk çerçevesinde bir turnuva olmasını istiyor tüm takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kura çekimi sonrası takımlar ve onayacakları ilk maçlar
A GRUBU Antakya Öğretmenevi- Sümer Defne 2015 Spor-Simpak Altınözü Kaymakamlığı-Defne Dursunlu Gençlik Spor Kardeşler Mahallesi-Bohşin Spor Akademi Hastanesi-Mini Golf B Grubu Güneyler Öğretmenler Derneği- Sasunlu Yemekçilik-Reyhanlı-Dom Toplulukları Yusuf Yurdal Sigorta Ltd.Şti.-Diril Kardeşler Tic. Hatay Büyükşehir Belediyesi-Gökkonak Nişrin Derneği Kırıkhan Sevdalıları Derneği-Keleş Aile Derneği C Grubu Akevler Mahahlesi Muhtarlığı- Hatay Beşiktaşlılar Derneği- Hatay Muhtarlar Derneği Hbb Çevre Koruma Daire Başkanlığı-Aydınlık Evler Sos.Yrd.Der. Demirköprü Ahmed İth.İhr. - Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası(Teç-Sen) Hatay Zülüflühan Veteranlar- Yayladağı Ziraat Odası D Grubu Narlıca Ataçil - Samandağ El Mina İnşaat-Turunçlu Demir Spor Açıkdere Spor-Milli Eğitim Spor Oktay Çağlar- Hatay İdman Yurdu Karsulular Derneği-Oğuzata Eğt.Kül.Der. E Grubu Park Bahçe Ve Y.D.Bşk.-- Reyhanlı Spor-Küçük Sanayi Sitesi Dikmece Spor-Elektronikçiler Odası Üzümdalı Spor-Mustafa Kemal Üniversitesi Des-Yad Deliban-Ekinci Spor


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23