'Erken seçim elzem'

Partisi CHP´nin İskenderun yönetimini ziyaret eden Hatay Milletvekili Serkan Topal, erken genel bir seçimin elzem olduğunu belirtti. CHP´nin İskenderun ilçe başkanlığına yeniden seçilen Yusuf Mansuroğlu ile yönetimini kutlayan milletvekili

SİYASET 27.01.2020 11:46:40 0

Akın Bodur/İskenderun

Hatay Milletvekili Serkan Topal, erken genel bir seçimin elzem olduğunu söyledi. Partisi CHP´nin İskenderun ilçe başkanlığına yeniden seçilen Yusuf Mansuroğlu ile yönetimini kutlamak amacıyla CHP İskenderun İlçe örgütünü ziyaret eden milletvekili Topal, kadın ve gençlik kolları ile üyelerle görüştü, sohbet etti ve sorularını yanıtladı. Milletvekili Topal, geçen ay yapılan genel kurulla CHP Arsuz İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mahmut Şirin ile birlikte partisinin İskenderun ilçe yönetimini ziyaret etti.

'Seçim elzem olduğunda, erken seçim doğru ve mantıklıdır'
Normal şartlarda ülkenin yapacağı her seçimin maliyetinin olduğunun bilindiğini ifade eden Hatay Milletvekili Topal, mevcut iktidarın ülkeyi yönetemediğini, ülke ekonomisinin durumunun belli olduğunun bilindiğini, ama iktidarın suni bir ´Kanal İstanbul´ gündemiyle halkı ve toplumu oyalamaya çalıştığını ifade etti. Ülkenin özellikle ekonomik açıdan içinde bulunduğu koşulların iç açıcı olmadığını anlatan milletvekili Topal, önceki gün yaptığı ziyarette, bir soru üzerine şu değerlendirmeyi yaptı: 'Enflasyon yüzde 12 ama trafik cezaları, harçlar vs. yüzde 58 oranında zam yapılıyor. Emekliye, işçiye memura enflasyon oranında zam yapılıyor ama diğer zamlar yüzde 12´nin çok daha üzerinde. Bunun hangisi doğru? Niye memura, emekliye, çalışana aynı oranda zam yapılmıyor? Yeni bir seçimin yapılması ve iktidarın değişmesi elzemdir. Seçim elzem olduğunda, erken seçim doğru ve mantıklıdır. Olması gereken budur. Çünkü, mevcut iktidar ülkeyi yönetemiyor. Komşuluk ilişkilerinde ´sıfır sorun´ denildi ve bugün geldiğimiz noktada ´hangi komşumuzla iyi ilişkilerimiz var?´ sorusuna gelindi. Yıllardan Akdeniz´e; sıcak denize inme hayali kuran rusya, bugün, neredeyse elini kolunu sallayarak, Akdeniz´e hakim olmak üzere. Rusya bugün Suriye´de, Libya´da var. Peki biz neredeyiz?'

'Son 20 yılın en önemli yönetimi'
Milletvekili Topal, Aralık ayıda yapılan genel kurulla görev gelen İskenderun CHP İlçe yönetim kurulunun, belki de son 20 yılın en önemli yönetimi olacağını, yönetimin önemli sorumluluklar taşıdığını belirterek, 'İktidara talip olan bir partinin yönetimi olacak. Kapı kapı dolaşacak, CHP´nin bayrağını her yede dalgalandırıp, dikecek ve bizler de kapı kapı dolaşacağız. Kapı kapı dolaşmaya biz varız' değerlendirmesini yaptı.

Şirin de İskenderun CHP yönetimini kutladı
CHP´nin İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu da yoğun gündemi arasında, ülkenin yaşadığı sorunlara çözüm bulma çabasında olan milletvekili Topal´ın yönetimi kutlamak amacıyla İskenderun´a zaman ayırmasına teşekkür etti. CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu, partisinin Arsuz İlçe Başkanı Şirin´i kutlarken, Şirin de partisinin İskenderun ilçe yönetimini kutladı ve başarı diledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23