Erken seçim gündemde yok

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun´da düzenlediği basın toplantısında olası erken seçimi değerlendirdi. Karasayar, erken seçim için ‘gerekçe ve ortamın´ olmadığını söyledi.

17.07.2017 11:36:15 0
Erken seçim gündemde yok

Burak Milli/İskenderun

İskenderun´da bir lokantada düzenlenen basın toplantısında konuşan Milletvekili Karasayar, partisi AKP´nin parlamentoda 316 milletvekili bulunduğunu anımsatarak, TBMM´nin çalışmasını sürdürdüğünü, yasal düzenlemelerin yapılarak uyum yasalarının da çıkarılacağını belirtti.
Seçim denildiği zaman ülkenin bir yılının gittiğini ifade eden Hatay Milletvekili Karasayar, şuan gündemde erken seçimle ilgili birşey olmadığını ifade etti.
Bir gazetecinin darbe girişimine ilişkin sorusunu yanıtlayan bir Karasayar, 'Bunun kontrolü, montrolü var mı? Türkiye´yi tarihten silecekti' diye cevapladı.
´Meclise düşen bomba 10 metre daha ileriye düşseydi tepemize düşecekti´ diyen Karasayar, şu değerlendirmede bulundu: 'Yani bu kadar milletvekili, Cumhurbaşkanına, bu memleketin liderine, dünya insanlığına yıllardan beri canını ortaya koyarak hizmet eden bir insana giriştikleri suikastın dünyada eşi benzeri var mı? Bu tür şeyleri düşünmek bile çok ayıp, dengesizlik. Bunun zaten arkasında FETÖ´nün kaçan çetelerini kimin beslediğini görüyorsunuz. Almanya´da, Amerika´da… onlar besliyor, onlar kucak açıyor. Yani buna benzer darbeler daha önceden yapmamışlar mı? 12 Eylül darbesi yok mu? daha önceki darbeler yok mu? Ekonomik darbeler yok mu? Buradaki amaç Türkiye büyüdüğü zaman, güçlendiği zaman onların önünde diz çökmediği için onlar onun mücadelesini veriyor, ama biz bu ülkeyi onların önünde diz çöktürmeyeceğiz artık. Şunu da gördüler, bu milletin cesaretine yürekliliğine vatan sevgisine onların tanklarının, toplarının, uçaklarının gücü yetmeyecektir.'
AKP siyasetinde kimsenin makam ve mevki derdinin olmadığını da vurgulayan Karasayar, geçmişte bakanlık yapan arkadaşlarının teşkilatlarda en ufak bir rahatsızlık duymadan çalıştığını ifade etti. ´Davasına inanmışsa, ha bakan olmuş, ha mahalle temsilcisi olmuş´ diyen Karasayar, şöyle devam etti: 'Makamlar gider, gelir değişir. Bunlar önemli değil. Önemli olan ülkenize hizmet noktasında ne yapabiliyorsunuz. vatanınızı ne kadar sevebiliyorsunuz. AK Parti´nin ve Cumhurbaşkanımızın davasına ne kadar bağımlısınız. Bunlar bizim için önemlidir. Bizim davamızda ülkemize daha fazla hizmet etmek ve ülkemizi daha fazla güçlendirmek. Ülkemizin refahını ve huzurunu daha fazla arttırmak. Eğer siyaseti menfaat ve makam için yapıyorsa zaten ondan kimseye hayır gelmez.'


Anahtar Kelimeler: Erken seçim gündemde

C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00