Ersen, Rengin´in klibini tanıttı

'Rengin bir akşamüstü seninle/Zengin bir sofrada yani kalbinde/Ah turuncu rüyalar her gecemde/Güneşin kucağında her nefeste/Bu gece kalbimi zorladım/Sanırım çok seni yokladım/Yalan değil hiç korkmadım/Küf rengiydi günahlarım' adlı dize

GÜNCEL 10.08.2022 14:48:38 0
Ersen, Rengin´in klibini tanıttı

İskenderun/SES


'Rengin' klibinin ön gösterimi (gala) ve tanıtımında klipte oynayan arkadaşlarının yanı sıra yakınları ve arkadaşlarıyla buluşan Ersen, klip gösterimi öncesi ´Rengin´i katılımcılar için canlı seslendirdi.

Rengin´e danslı, pastalı kutlama

Ersen Gök, ´Rengin´in klibine gitarda Doğukan Aydın´ın, davulda Celal Avcı´nın, basta Kemal Büyük´ün, saksafonda Anıl Şallıel´in ve mix-masteringte ise Akın Erdem Kadiz´in katkı sunduğunu belirtti. 

İskenderun Dans Akademisi kursiyerlerinin dans gösterisi yaptığı klip tanıtımında, ´Rengin´in youtube´den yayımlanması pastayla kutlandı. Rengin, internette https://youtu.be/Ts97Ae0mkG8 adresinde yayımlanıyor.

'Müzikle 8 yaşında tanıştım'

'8 yaşında müzikle tanıştım'´ diyen ve müziğe ilgisini sürdüren İskenderunlu Ersen Gök (31), ´Rengin´ adlı klip çekiminin gala gösterimini yaptı. 'Yazamadıklarım” ve “Hikayem Mor” adlı parçalarla müzik sektöründe adından bahsettiren Ersen Gök, lisans eğitimi sonrası Beykent Üniversitesi´nde İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı ve ardından Arsuz´da evinin altında ´yeni nesil cafe´ işletmeciliğine başladı. Küçük yaşta başladığı müzikli ilgisini kesmeden sürdüren Ersen, Duygu Atakan´ın düzenlediği 'Ben şarkı söylersem' adlı ses yarışmasına katıldığı kardeşi Deniz Gök ile birlikte birincilik elde etti. “Yazamadıklarım” adlı single çalışmasıyla Sinan Akçıl´dan destek gördüğünü anlatan Ersen, pandemi salgını nedeniyle memleketi Hatay´a dönmek zorunda kaldığını belirtti ve 'Evinin bahçesine ´yeni nesil kahve dükkanı´ açtım' değerlendirmesini yaptı.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00