Ersin ve Hayat, yaşamını birleştirdi

İskenderun´da gazetecilik yapan Sevgi ve Neşet Alkan´ın oğlu Ersin Kaan Alkan, yaşamını gönlünü kaptırdığı Hayat İpek´le birleştirdi.

GÜNCEL 13.04.2021 16:46:47 0
Ersin ve Hayat, yaşamını birleştirdi

İskenderun/SES

 Üç yıl önce yüzük takan ve geçtiğimiz günlerde kıyılan nikahla yaşamlarını birleştiren Kaan ve Hayat´ın nikahını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıydı.
Gazeteciler ve iki aile ile gençlerin arkadaşlarının katıldığı nikah töreninde genç çift; Kaan ve Hayat´ın nikah şahitliğini İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İskenderun belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin yaptı. Gelin Hayat Alkan´a nikah cüzdanını kaymakam Yönden verdi. İskenderun Kaymakamlığı, Yönden´in de katıldığı nikah törenine ilişkin sosyal iletişim sitesinden yaptığı değerlendirmede, 'İlçemiz kaymakamı İskender Yönden, Basın camiasından Sevgi ve Neşet Alkan´ ın evladı E. Kaan Alkan ve müstakbel eşi Hayat İpek´in hayatlarını birleştirdiği nikah törenine teşrif etti. Kaymakam Yönden; sevgi gemisine binerek, mutluluk denizinde yelken açan çiftimize bir ömür boyu sevgi, saygı, sadakat ve mutluluk niyaz ederken, muhterem ailelerine de hayırlı olsun dileklerini iletti' ifadesine yer verdi. İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı da, sosyal iletişim sitesinden yaptığı kutlamada, 'Gazeteci Neşet Alkan´ın oğlu Ersin Alkan ile Hayat İpek kardeşimizin nikahlarını kaymakamımız, Belen belediye başkanımız, başkan yardımcımız ve emniyet müdürümüzün şahitliklerinde kıydık. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileyerek her iki aileyede hayırlı olsun dileklerimizi ilettik' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19