Ertem: Çağrımız karşılık buldu

Milletvekili Birol Ertem, TBMM gündemine taşıyarak ve yazılı açıklamalarla gündemde tutarak Hatay´da iş yaşamının içine girdiği darboğaza dikkat çekerek talep ettiği önlemlerin karşılık bulduğunu belirtti.

SİYASET 9.04.2018 10:22:05 0
Ertem: Çağrımız karşılık buldu

İskenderun/SES

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü Antakya´da katıldığı partisinin il kongresinde kamu borçlarının ertelenmesine ilişkin açıklamada bulunmuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, TBMM´de gündeme getirdiği Hatay esnafının yaşadığı sorunlar ile ilgili durumu hükümetin görmezden gelemediğini kaydetti. Ertem, “Esnafımızın yaşadığı sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde defalarca gündeme getirdik, bu çağrılarımızın karşılık bulması esnafımız adına sevindirici. Cumhurbaşkanı´nın hükümet adına esnafa yönelik sözleri bizce yeterli değil tabi ki ama esnafımıza nefes aldıracağına inanıyoruz. Bu konunun bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Hatay ziyaretinde, “Hataylı ve Kilisli kardeşlerime müjdem var. Esnaflarımızın Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatiflerine borçlarını bir yıl erteledik. İşverenlerimizin SSK borçları için adım attık. Geçtiğimiz aralık ayından önümüzdeki hazirana kadar olan SSK borçlarının ertelenebilmesine de imkan sağladık” diye konuşmuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00