Erzin: 3- Tokat: 0

Spor Toto 3. Ligi

SPOR 19.11.2019 10:49:05 0
Erzin: 3- Tokat: 0

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Spor Toto 3. Ligi 1. Grubunda mücadele eden Erzin Spor, sahasında konuk ettiği Tokat Spor´u her iki yarıda atttığı gollerle 3-0 mağlup etti. TFF Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Payas Spor ise deplasmanda Erbaa Spor´a 1-0 mağlup oldu.
Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında oynanan ve hakemler Batuhan Bayar, Selim Şenöz ile Erol Ernek´in yönettiği karşılaşmada ligde düşme hattında bulunan takımlardan Tokat Spor´u 3-0´lık skorla yenen Erzin´de, galibiyet sevinçle karılandı.
Maçta Erzin Spor´un gollerini 40. dakikada Berkant Taşkıran, 74. dakikada Taylan Özgün ve 77. dakikada Okan Salmaz kaydetti. Bu sonuçla, Erzin Spor, aldığı galibiyetle ligdeki puanını 15´e yükseltirken, Tokat Spor ise 3 puanda kaldı.

Payas, deplasmanda mağlup
TFF Spor Toto 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor ise deplasmanda yenildi. Erbaa Stadında oynanan ve hakemler Burak Filik, Mehmet Saldıraner ile Hakan Akkaynak´ın yönettiği maçta, Erbaa Spor´un golünü 34. dakikada İsmail Bulut attı. Bu sonuçla Payas Spor ligde 10 puanla 16. sırada yer alırken, Erbaa Spor ise puanını 15´e çıkardı ve12. sıraya yükseldi.
Erzin Spor Teknik Direktör Okan Kopan, Tokat Spor karşısında alınan galibiyet sonrası yaptığı değerlendirmede, üç puanı kendilerine inanan kulüp başkanı Önder Özbilen´e armağan ettiklerini ifade etti. Teknik direktör Kopan, şu değerlendirmeyi yaptı: 'Zorlu bir sezon başlangıcı ve hazırlık dönemi geçirmemiş bir takıma göre bulunduğumuz konum, büyük bir başarıdır. Bunu gözardı etmek adaletsizlik olur. Oyun felsefesi üzerinde değişiklikler yapıyor, fiziksel anlamda verimlilik sürelerini uzatabilmek için çalışıyoruz. Tokat Spor maçı puan anlamında çok önemliydi. Rakibimizin durumu iyi değildi ve saygı duyarak oynadık. Karşılaşma daha farklı olabilirdi. Tokat Spor karşısında aldığımız galibiyet mutluluk verici. Sonuç olarak potansiyeli olan bir takımız ve bulunduğumuz yer bizi yansıtmıyor. Çok daha fazla çalışıp, hedef yükseltebileceğimize inanıyorum.'

5 Temmuz, berabere kaldı
TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor da deplasmanda, Sorgun Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.
Sorgun Stadında oynanan ve hakemler Turhan Beyke, Selim Göl ve Mert Uzun´un yönettiği karşılaşmada, Sorgun Belediye Spor ile 1-1 berabere kalan 5 Temmuz İskenderun Spor´un ligde 20 puanı bulunuyor.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00