Erzin Spor, 2. Grupta

Hisselerin Kütahyaspor başkanı Aygün tarafından satın alınmaya başlaması sonrasında ismi İskenderun FK olarak değiştirileceği açıklanan Erzin Spor A.Ş., yeni sezonda TFF Spor Toto 3. Ligi 2. Grupta mücadele edecek.

SPOR 31.08.2020 10:04:33 0
Erzin Spor, 2. Grupta

Grupların belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı. Kura çekiminde kakım Erzin Spor A.Ş. (İskenderun FK) olarak yer alırken, grup ise 5´i anonim şirket, 4´ü belediye takımı olmak üzere toplam 17 takımdan oluştu.

Akın Bodur/İskenderun
2020-2021 sezonda TFF 3. Lig gruplarında yer alacak takımlar yapılan kura çekimiyle belirlendi. TFF´nin İstanbul´daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri´ndeki grupların belirlenmesi için yapılan kura çekimine, TFF ve Kulüpler Birliği Derneği yönetimi ile 2. ve 3. Lig takımlarının temsilcileri de katıldı. Kura çekimine göre, TFF 3. Liginde müsabakalar 2, 3 ve 4. Grup´ta 17, 1. Grup´ta ise 16 takımla oynanacak. TFF 3. Ligindeki resmi kura çekiminde adı Erzin Spor A,Ş. olarak görülen ve ismi İskenderun FK yapılması planlanan takım ise 2. grupta yer aldı.

17 takımın 5´i şirket, 4´ü belediye takımı
Buna göre, Erzin Spor A.Ş.´nin (İskenderun FK) bulunduğu grupta şu takımlar yer alıyor: Ağrı 1970 Spor, belediye Kütahyaspor, Büyükçekmece tepecik Spor A.Ş., Ceyhan Spor, Çengelköy Futbol yatırımları A.Ş., Fethiyespor, Halide Edip Adıvarspor, Mahta 02 Spor, Karaman Belediyespor, Mardin Büyükşehir Başakspor, nazilli Belediyespor, Tekirdağspor, Tokatspor A.Ş., Yomra Spor, Yozgatspor 1959 FK. Grupta bulunan 17 takımdan 5 takım anonim şirket, 4 takım ise belediye takımından oluşuyor.
TFF 2. ve 3. Liginde maçlara 19 Eylül´de başlayacak. Erzin Spor A.Ş. hisselerinin 22 yaşındaki Kütahyaspor başkanı Anes Ege Aygün tarafından satın alınması sonrası isminin İskenderun FK olması için yapılan başvurusunun, bu hafta içerisinde TFF yönetiminde görüşülmesinin beklendiği açıklandı.
İskenderun Kaymakamlığı da sosyal iletişim sitesinden yaptığı açıklamada, 'TFF 3. Lig 2. Grup´ a mücadele edecek turuncu mavili ekibimiz ´İskenderun FK´ya yeni sezonda başarılar temenni ediyoruz. Güzide kentin, efsane takımı yolunuz açık olsun. Her vuruşunuz ses getirsin ve müsabakalarınız galibiyetlerle taçlansın' ifadesine yer verdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00