Eski bakanın vali ziyareti

Partisi AKP´nin yöneticileriyle görüşmek ve üyelerine seslenmek üzere Hatay´a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 27.11.2019 10:53:06 0
Eski bakanın vali ziyareti

Antakya/SES

Hatay valiliğinen yapılan açıklamaya göre, eski bakan Arslan´ı makamında ağırlayan vali Doğan, Arslan´ı Hatay´da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, bir süre sohbet etti. Vali Doğan, konuklarına Hatay Valiliği bünyesinde yer alan Hatay Devleti Müzesini gezdirerek, müze ile ilgili bilgi verdi. Eski Bakan Arslan da kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti. Aslan´ın valilik ziyaretine, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve partinin il kadın kolları başkanı Sara Gök de eşlik etti.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Arslan, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz´ı da makamında ziyaret etti. Yılmaz, ziyarette Arslan´a el emeği ile yapılan Ney enstrümanı, Arslan da Yılmaz´a imza kalemi hediye etti. Arslan, İskenderun´da belediye başkanı Fatih tosyalı´yı da makamında ziyaret eti;, çalışmaları hakkında bilgi aldı ve sohbet etti. Ziyarete, Hatay Valisi Doğan, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven de katıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04