Eski takımıyla bayramlaştılar

Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Kayra Spor´dan Malatya Spor´a transfer olan futbolcular Emre Nur, Rıdvan Dönmez, Abdurrahman Toprak, Alperen Köşker, Ahmetcan Köşker ve Emircan Bayraktar, Kurban Bayramı için geldikleri memleke

SPOR 15.08.2019 11:36:23 0
Eski takımıyla bayramlaştılar

Orhan Yıldız/İskenderun

 Malatya Spor´un yeni futbolcuları, Kayra Spor teknik direktörü Seyfi Kesik, Kenan Mercanoğlu ve takım arkadaşlarıyla da bayramlaşıp, sohbet etti.
Bu arada İskenderun Kayra Spor´dan Malatya Spor´a transfer olan Emre Nur, sahada mücadele edeceği yeni takımının U 19´daki arkadaşlarıyla birlikte antrenmanları sürdürüyor.

Meydan´dan transfer
Öte yandan Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Meydan Spor, Emre Turhan´ı yeniden renklerine bağladı. Karaağaç Spor formasını 7 yıl önce giyen Emre Turhan, Adana Demir Sporlu olmuştu. Emre, bu sezondan itibaren Meydan Spor formasıyla mücadele edecek.

Taşkır, yaşamını yitirdi
İskenderun Spor´un kurucularından Mahmut Taşkır, kurban bayramında yaşamını yitirerek, hayata veda etti. Gazetemize iletilen bilgiye göre, Mahmut Taşkır´ın cenazesi bayramın üçüncü günü İskenderun´un Cumhuriyet Mahallesi 143 sokaktaki evinden alınarak, Övündük mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi. Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor´un teknik heyeti ve futbolcuları, Taşkır´ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Dörtyol´a yeni yönetim
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Dörtyol Belediye Spor ise yeni yönetim aralışını sürdürüyor. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin´ın girişimi ve desteğiyle , Dörtyol Belediye Spor Başkanlığına yöredeki iş insanlarından Hacı Osman Çevik´in getirilmesinin planlandığı belirtildi. Kesinlik kazanmaya bilgiye göre, Dörtyol Belediye Başkanı Keskin, kası bir sürede kulüp başkanlığana Çevik´in getirileceğini açıklayacak.

Teknik direktör Özipek ´anlaştı´
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grubunda mücadele eden Nizip Spor, bölgenin teknik direktörlerinden Halis Özipek ile anlaştı. Nizip Spor Başkanı Hüseyin Yılmaz, 'Takımın teknik direktörlüğüne Halis Özipek´i getirdik' açıklamasını yaptı. Teknik direktör Özipek, aralarında İskenderun Spor, Anamur Belediye Spor ile Karaağaç Spor´un da bulunduğu takımları da çalıştırmıştı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00