Esnaf Spor, Körfez´i 2-1 yendi

Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor, Bölgesel Amatör Ligini hedefliyor. Dörtyol Esnaf Spor, sahasında konuk etitği Körfez İskenderun Spor´u 2-1´lik sorla yendi ve sahadan üç puanla ayrıldı. Ligin son haftası goll?

14.12.2017 12:02:32 0
Esnaf Spor, Körfez´i 2-1 yendi

 

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, 9 Ocak Stadında oynanan karşılaşmada Körfez İskenderun Spor´u mağlup ederek, hedefine ulaşmada bir engeli daha aşan Dörtyol Esnaf Spor futbolcularını kazandıkları maç ve puandan dolayı kutladı.

Hatay Süper Amatör Liginde oynayan İskenderun Belediye Spor, Sümer Spor´u 5-0 yendi. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Bezgin, Ahmet Deveci ile Münir Dadı yönetti. Karşılaşmada İskenderun Belediye Spor´a farklı galibiyet getiren golleri 1. dakikada Murat Deliveli, 40. dakikada Burak Ergen, 44. dakikada Osman Eroğlu ile penaltıdan olmak üzere 61 ve 76. dakikalarda Oğuzhan Demirdelen attı. Bu sonucla İskenderun Belediye Spor, puanını 28´e yükseltti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Liginde takım görmek için çalışma başlattığını ifade etti.

Gözcüler: 3-Armutlu: 3
Aynı ligde mücadele eden Gözcüler Spor ile Armutlu Spor da 3-3 berabere kaldı. Hakemler Osman Kozan, Onur Parlak ile M. Burak Zengin´in yönettiği maçta, Aruz Gözcüler Spor´un gollerini Kerem, Güven ile İlkkan attı, Armutlu Spor´un gollerini ise Soner, Yusuf ile Kerim kaydetti.
Diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:
Defne 2013 Spor: 4-Karaağaç Spor: 2
Yayladağı Spor: 1-Reyhenlı Belediye Spor: 1
Ekinci Spor: 3- Serinyol Spor: 0 (Hükmen).

Yönetim takımı sahadan çekti
Hatay 1. Amatör Küme U-19 Gençler Liginda karşılaşmalar, Hatay´ın çeşitli sahalarında oynanan karşılaşmalarla sürdü.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Belediye Spor, İskenderun Kayra Spor´u 3-2 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, Sergen Pekkara ile Onur Parlak´ın yönettiği maçta İskenderun Belediye Spor´un gollerini Fırat Kaya, Kaan Piren ile Görkem Alır (penaltıdan) attı. Kayra Spor´un gollerini de Emre Nur ile penaltıdan Furkan Filik kaydetti. Maçta, Kayra Spor´dan Yunus Emre, Burak Koyuncu ile Alpay Gürbüzeli´ne kırmızı kart gösterirken, her iki takımdan futbolcular da sarı kart gördü.
Karşılaşmanın 90+1. dakikasında hakemin yaklaşımından şikayetçi olan İskenderun Kayra Spor yönetimi, takımı sahadan çekti.

 


Anahtar Kelimeler: Esnaf Spor Körfez yendi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00