Etwinning ödülleri verildi

Hatay Etwinning projelerinde başarılı olanlar, ödüllerini aldı. eTwinning kapsamında yaptığı çalışmalardan dolayı, ilde 6 tane okul Avrupa Kalite Etiketi, 2 okul da Ulusal Kalite Etiket ödülünü kazandı.

12.06.2017 11:45:44 0
Etwinning ödülleri verildi

 Ödüller, Hatay İl Mili Eğitim Müdürlüğü´nde düzenlenen törenle, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan tarafından verildi. Törenine İskenderun İbni Sina Anadolu Lisesi Okulu İngilizce Öğretmeni Filiz Egemen, İskenderun Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu Sınıf Öğretmeni Senem Kalkar ve Nilay KıymacıI, İskenderun Suçıkağı Paşa Karaca İlkokulu Müdür Yardımcısı Hanefi Zobar, İskenderun Gübretaş İlkokulu İngilizce Öğretmeni Gülseren Erdoğan, İskenderun Denizciler Anaokulu okul öncesi Öğretmeni Rukiye Akyol, Dörtyol Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Duygu Efetürk, Antakya Nami Veysoğlu İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Elif Tokluca, Antakya Bedi Sabuncu Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ayşe Çetin ile okulların yöneticileri katıldı.

Törende konuşan Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Karahan, 'Uluslararası bir başarıya imza atan öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Umarım diğer öğretmenlerimiz için de teşvik edici olur. Bu ödüllere Hatay eğitim camiasından öğretmenlerimizin ve okullarımızın layık görülmesi bizler için gurur verici. Sadece İngilizce öğretmenlerinin değil diğer alanlardaki öğretmenlerin de bu şekilde eTwinning çalışmalarına katılıp okullarına, öğrencilerine başarıda sınır tanımayan bir yaklaşımla katkı sağlamaları, yeni bakış açıları geliştirmeleri, uluslararası araştırmalar ve çalışmalar gerçekleştirmeleri bizler için oldukça anlamlı' dedi.
Hatay´ın, Etwinning projelerinde 81 ilde 6. sırada olduğunu belirten Etwinning İl Koordinatörü Ömer Bektaş ise, öğretmenlerin eTwinning ile Avrupa´da işbirlikçi projeler geliştirebileceklerini, fikir alışverişi yapabileceklerini ve platforma güvenli ve ücretsiz bağlanabileceklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler: Etwinning ödülleri verildi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04