Evde kalaşnikof ele geçirildi

İskenderun´da polisin iki ayrı evde yaptığı operasyonda 1 adet kalaşnikof ele geçirildi.

GÜNCEL 28.04.2022 09:39:12 0
Evde kalaşnikof ele geçirildi

İskenderun/SES

Hatay Valiliğinden yapılan ´basın bilgi notu´ açıklamasında şunlara yer verildi: 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphelilerinin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik yapılan çalışmalarda İskenderun´un Yıldırımtepe Mahallesi´nde bulunan 2 ayrı ikamette yapılan aramada; 1 adet kalaşnikof, 1 adet şarjör, 30 adet fişek ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak S.K. yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında 6136 SKM suçundan adli işlem yapılmıştır.'
Defne´de de polisin yaptığı bir çiftlik evinde, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamada, 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını önlemeye yönelik yapılan çalışmalarda Defne´nin Dursunlu Mahallesinde bulunan bir çiftlik evinde yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 15 adet kartuş, 5 adet fişek, 1 kök Hint keneviri ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak A.M. yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında 6136 SKM suçundan adli işlem yapılmıştır' ifadesine yer verildi.

Üstünde ´tabanca, bıçak, makas´ çıktı
Valilik açıklamasında şunlara yer verildi: 'Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince hırsızlık şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 01 Mart ile 12 Nisan tarihleri arasında Belen´in İssume ve Fatih Mahallesi´nde meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olaylarının şüphelileri S.G.T. ile Y.K. motosiklet çalarken suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların yapılan üst aramasında, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 4 adet mermi, 2 adet tornavida, 1 adet bıçak, 1 adet makas ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak haklarında adli işlem yapılan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19