Festival konseri coşkusu

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen ve cuma günü başlayan 5 Temmuz Kültür Sanat ve Turizm Festivali dün akşam sona erdi.

GÜNCEL 8.07.2019 11:08:37 0
Festival konseri coşkusu

İskenderun/SES

 Sergi ve spor yarışmalarının yer aldığı festivalde konserler de yapıldı. Festivalin Atatürk Anıtından başlayan Mehter Takımı ve Askeri bando eşliğinde yapılan kortej yürüyüşüne İskenderun Kaymakamvekili Polat Kara, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Türkiye Varlık Fonu YK üyesi Fuat Tosyalı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Havai fişek altında konser
İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivalinde sahne alan ve havai fişek altında konser veren şarkıcı Bülent Serttaş ve Derya Uluğ, eserlerini konseri izleyenlerle birlikte seslendirdi. Belediyenin davetlisi olarak kente gelen Gürcistan Halk Dansları Akhali Taoba ekibi ve İskenderun Körfez Rüzgarı Halk Dansları da oyunlarını sergiledi.
Festivalde İskenderun HEM´de karma resim sergisi, sahilde ise Yörük Çadırı açıldı; toplu nikâh töreni de düzenlendi. Çiftlerin nikahını belediye başkanı Tosyalı kıydı.
Festival alanında katılanlara seslenen belediye başkanı Tosyalı, İskenderun´un barış, huzur ve kardeşlik şehri olduğunu ifade etti ve şunları söyledi: 'Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda hemşerilerimize en güzel hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kimseyi ayırt etmeden kentin her noktasına hizmet götürüyoruz. Güzel olan İskenderun´u her birlikte daha güzel bir kent halinde getirmek için çaba sarf ediyoruz. Kenttde çeşitli sebeplerle 5 Temmuz Festivali yapılmıyordu. Biz aldığımız kararla festivali yeniden yaptık. Coşku, heyecan, memnuniyet çok güzel. Halka en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. İskenderun sanat ve kültür anlamında da hak etti yere yere getireceğiz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00