Festival turnuvaları buluşturdu

Turnuvaları 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm etkinlikleri arasında yer alan Plaj Futbolu bol gollü geçerken Plaj Voleybolu müsabakalarına sporcular yoğun ilgi gösterdi.

SPOR 6.07.2019 09:48:58 0
Festival turnuvaları buluşturdu

Orhan Yıldız/İskenderun


İskenderun Belediyesine ait sahil kısmındaki tesislerde yapılan ve 8 takımın katıldığı Plaj Futbol karşılaşmalarını Hatay bölgesinden Mehmet Bayraktaroğlu, Özgür Akbaş, Murat Yurttaş ile Yunus Kala yönetti. karşılaşmalarında Yokmu Başka Tur takımını 9-1 yenen FC Meydan Gençlik Spor, en farklı galibiyeti elde etti. Günün diğer karşılaşmalarında Gençlerbirliği Spor, Yıldırım Gençlik Spor´u 8-3 yendi. Haddini Bilbao takımı da Star Galaski takımını 3-0 mağlup etti
Hatfa sonunda yapılacak olan karşılaşmalar sonucunda Plaj Futbolunda şampiyon olan takım belirlenecek.

Plaj voleyboluna 64 takım
İskenderun Belediyesine ait sahil kısmında devam eden Plaj Voleybolu müsabakalarına 64 takımda toplam 128 sporcu katılıyor. 4 gün sürecek olan Plaj Voleybolunda sporcular dereceye girmek için kıyasiye yarışıyor.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan yardımcıları Kamil Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam,Plaj Voleybolu turnuvasına katılan sporculara başarılar dilediler. Başkan Fatih Tosyalı ve beraberindekiler karşılaşmaları da izledi.

Tek potada basketbol
Festival etkinlikleri kapsamında Tek Pota Basketbol şölenine de Belediye Spor tesislerinde Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından start verildi. Başkan Fatih Tosyalı ile Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, ile Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, tek pota şölenine katılarak karşılaşmaları izledi. ek Pota etkinliklerine 9 Yaş Kız Erkek, (U-10) Kız -Erkek, (U-12), Kız -Erkek, Küçük Kız-Erkek, Yıldız -Erkek, Genç Kız-Erkek, Mega Kız-Erkek, 2011-2012 yaş arası Junior karma yaş grupları olmak üzere 16 kategoride 600´e yakın sporcu katılıyor.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00