Festivalin onur konuğu oldular

Letonya´nın Ventspils kentinde 'İnternational Hair Festival de Eurocup” adıyla düzenlenen festivale Türkiye´den davet edilen kuaförler arasında İskenderunlu Gökhan Hamarat da yer aldı.

GÜNCEL 9.08.2018 10:10:37 0
Festivalin onur konuğu oldular

İskenderun/SES

Hamarat, İstanbul´dan Kadir Alkan ve Tarık Yalçıntepe, Isparta´dan Osman Balcı ve Eskişehir´den Tuncay Gitgör birlikte özel onur konuğu olarak davet edildiği festivalde, en iyi sahne konsepti kupasıyla ödüllendirildi. Türkiye takımında yer alan İskenderunlu Hamarat ve beraberindeki ekibin, aldıkları onur konuğu kupasını Hatay ve Türkiye´ye armağan ettiği belirtildi.
Saç tasarımında daha önce ödül alan İskenderunlu kuaförü Gökhan Hamarat, “Euro Cup Avrasya International Saç ve Bahar Festivali´nde ülkeyi, Hatay´ı ve İskenderun´u en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, 'Hedefim, dünya ülkeleri arasında Türk bayrağını en üst sıralarda dalgalandırmak. Yaptığımız çalışmalarla bunu yaşama geçirmeye devam edeceğiz' değerlendirmesini yaptı.
Euro Cup Avrasya International Saç ve Bahar Festivali´nde Türkiye´yi temsilen davet edilen dört kuaförden biri olan Gökhan Hamarat, festivalde yaptığı saç gösterisiyle yeni trend saç modası hakkında ipuçları da vermeye çalıştı. Gazetemize iletilen yazılı açıklamaya göre, Türk Bayrağı´nı Letonya´da dalgalandıran Hamarat, saç festivalinden başarıyla dönmenin gururu ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. Hamarat, “Türkiye´yi ekiple birlikte temsil ettik. Özel onur konuğu olarak katıldığımız festivalde, başarımızı en iyi sahne konsepti ile taçlandırarak ülkemizi kupa ile dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aldığımız kupayı, Türkiye´ye ve Hatay´a armağan ediyoruz. Hedefimiz; Ukrayna´da yapılacak olan uluslararası yarışmalara katılmak ve dereceyle dönmek' değerlendermesini yaptı.

 


Anahtar Kelimeler: Gökhan Hamarat

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22