Fikstürde, Hatayspor´a ´sponsorsuz kura´

Süper Lig fikstürü çekildi

SPOR 28.08.2020 10:29:26 0
Fikstürde, Hatayspor´a ´sponsorsuz kura´

Akın Bodur/İskenderun

TFF Süper Ligde yeni sezonun fikstürü çekildi. Atakaş Şirketler Grubu ile isim sponsorluğu anlaşması yapan Hatayspor, yeni sezonda ´Atakaş Hatayspor´ adıyla oynayacağını duyurmasına karşın, anlaşmanın geç yapılması nedeniyle fikstür çekiminde takımın adı Hatayspor olarak yer aldı.
İstanbul´daki Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu´nda yapılan fikstür çekimine, TFF Başkanvekili Yılmaz Büyükaydın ve yönetimi, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri de katıldı. Fikstüre göre, 11 Eylül´de başlayacak olan Süper Lig´de ilk devre 24 Ocak 2021´de sona erecek. İkinci devre maçları ise 29 Ocak 2021´de başlayıp, sezon 16 Mayıs 2021´de tamamlanacak. Süper Lig´de 14, 17, 20, 23, 28, 33, 36, 38 ve 41. hafta maçları ise hafta içinde oynanacak. Fikstür çekimine göre Hatayspor, ilk hata maçını sahasında geçen sezonun lig şampiyonu M. Başakşehirspor ile oynayacak.
HBB Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun´da önceki gün imzalanan ´isim sponsorluğu´ anlaşmasına ilişkin sosyal iletişim sitesinde 'Atakaş Hatayspor´umuzun Süper Lig fikstürü belli oldu. Takımımıza gönülden başarılar diliyorum. Hayırlı olsun' ifadesine yer verdi.

Sponsorluk rakamının belirlenmediği açıklanmıştı
İsim sponsorluğu anlaşması kapsamında bir rakamın belirlenmediği açıklanmıştı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, “Buraya gelene kadar iş dünyamızın birçok insanı gerek İskenderun bölgesinden gerekse Antakya bölgesinden ayrı gayrı demeden bu takıma destek oldular ben hepsine canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Ama Sayın Recep Atakaş, sadece Hatayspor´a değil Hatay da ihtiyacı olan kim varsa hangi kurum, kuruluş, spor camiası varsa bugüne kadar elinden gelen desteği yapmıştır. En çokta Hatayspor´a destek sağlayan iş adamımızdır. Bu nedenle biz bu birlikteliği çok önemsedik çünkü hiçbir gün bize destek verirken hesap kitap yapmadı. Ne kadar lazımsa o kadar destek verelim, dedi. Onun için biz Recep Beyle konuştuğumuzda bu birliktelik için para da konuşmadık ama şunu biliyoruz ki Atakaş ve Şirketler Grubu, Hatayspor´a bu güne kadar yaptığı desteğin daha fazlasını yapacaktır. Ben bugüne kadar verdiği ve bundan sonra da vereceği destekten ötürü kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum' açıklamasını yapmıştı.
Öte yandan Savaş, ayrı bir paylaşımda ise Hatayspor´a maddi destekte bulunan iş insanlarını da ziyaret ederek, onlara forma ve sembolik şampiyonluk kupasını hediye etti.

Süper Ligde ilk hafta maçları hangileri?
FF Süper Lig fikstür çekimine göre ilk hafta maçları şöyle olacak:
MKE Ankaragücü-BB Erzurumspor
DG Sivasspor-A.Alanyaspor
Kayserispor-Kasımpaşa
Çaykur Rizespor-Fenerbahçe
Hatayspor-M.Başakşehir
Galatasaray-Gaziantep FK
Karagümrük-Yeni Malatyaspor
Göztepe-Denizlispor
Trabzonspor-Beşiktaş
Antalyaspor-Gençlerbirliği

3. lig maçları 19 Eylül´de
TFF 3. Lig ise 19 Eylül 2020´de oynanacak maçlarla başlayacak ve sezon 1 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. TFF 3. Lig´de 17 takımlı gruplarda 6, 10, 23 ve 27. hafta maçları hafta içi oynanacak.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00