Filmin galası16 Ağustos´ta

´İki İyi Çocuk´ filminin çekimleri Hatay´da yapılmıştı

GÜNCEL 11.08.2018 10:40:10 0
Filmin galası16 Ağustos´ta

İskenderun/SES

İki İyi Çocuk adlı sinema filminin galası, 13 Ağustos´ta İstanbul´da basın gösteriminin ardından 16 Ağustos´ta çekimlerin de gerçekleştiği Hatay´da yapılacak.
Başrollerini Sarp Levendoğlu, Kazım Karakadıoğlu ve Sevcan Yaşar´ın paylaştığı, Hamdi Alkan, Murat Serezli, Günay Karacaoğlu, Devrim Özder Akın, Mehmet Ulusoy, Bülent Yıldıran, Hakan Güven gibi usta oyuncuların yer aldığı “İki İyi Çocuk” adlı sinema filmi 24 Ağustos´ta seyirciyle buluşacak.
Yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz´ın, görüntü yönetmenliğini ise Argyris Theos´un üstlendiği filmin müzikleri Yeni Türkü grubunun kurucusu Derya Köroğlu tarafından yapıldı. Köroğlu, filme özgün bir şarkı da besteledi.
16 Ağustos ´ta çekimlerin de gerçekleştiği, barış ve hoşgörü kenti Hatay´da yapılacak galaya filmin tüm oyuncu kadrosu ile birlikte filmin müziğini hazırlayan Derya Köroğlu, sanatçılar, gazeteciler ve davetliler katılacak.
Zihinsel engelli genç kuralları koyar, bütün şehir bu kurallara uyar
Özlediğimiz iyilikleri ön plana çıkaran filmin konusu kısaca şöyle; Zihinsel yetersizlik yaşayan Ercan, çocukken babasını trafik kazasında kaybetmiştir. Derin acılar yaşamış, bundan çıkış yolunu da kendini polis ilan etmekte bulmuştur. Antakya´da annesiyle birlikte yaşayan Ercan´ın (Kazım Karakadıoğlu) özel dünyasına tüm şehir saygı duymakta ve kendisine sevgi göstermektedir.
Ercan´ın hayali bir polis üniformasına sahip olmaktır. Şehre yeni atanan baş komiser Serdar (Sarp Levendoğlu) ile Ercan arasında çok özel bir bağ oluşur. Ercan, hiçbir planı tutmayan beceriksiz definecilerin kaçakçılık planlarına dahil edilince işler karışır. Komiser Serdar, bir yandan aşık olduğu Defne´nin (Sevcan Yaşar) peşinde koşacak bir yandan Ercan´ı tehlikelerden uzak tutmaya çalışacaktır.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00