Fırat: Seçimler birlik içerisinde tamamlandı

Seçim sürecini geride bırakan esnaf odaları geleneksel ilk değerlendirme buluşmasını basınla gerçekleştirdi.

EKONOMI 23.03.2018 10:27:43 0
Fırat: Seçimler birlik içerisinde tamamlandı

Sadet Berkyürek/İskenderun

İskenderun´da faaliyet gösteren ve Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, HESOB´a bağlı meslek odaları başkanları seçim sonrası ilk değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.
Seçim sürecini tamamlayarak yeni yönetimlerini belirleyen esnaf ve sanatkarlar odalarının başkanları HESOB 2. Başkanı ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat´ın evsahipliğinde gerçekleştirilen geleneksel aylık değerlendirme toplantısının konuğu gazeteciler oldu. AKP İskenderun İlçe Başkanı Bestami B. Bilgili ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz´nın da katıldığı toplantıda konuşan Fırat, meslek odaları seçimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandığını belirtti. Fırat, geleneksel aylık değerlendirme toplantılarının yeni dönemde de devam edeceğini söyledi.

“Yeni dönemde projeleri konuşalım”
1 Nisan itibariyle oda seçim sürecinin başlayacağını belirten İTSO Başkanı Yılmaz, “Beş yıl boyunca yönetim kurulu üyelerimizle birlikte esnaf odalarımızın başkanlarıyla bölgemiz için faydalı neler yapabiliriz düşüncesiyle sık sık biraraya geldik. Bugün de o toplantılardan birindeyiz. Seçimler sonuçlandığında eğer biz bu göreve tekrar getirilirsek, hem bölgemiz hem ülkemiz, hem İskenderun için önemli işleri yapmak için bu görevde bulunduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi.

Yılmaz: Yanlışı sorgulayın
Esnaf odalarının İskenderun´da birlik ve beraberliğin tesis edilmesi konusunda yürüttüğü işlere de dikkat çeken ve bunu önemsediğini kaydeden Yılmaz, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada bugüne kadar ‘birlik ve dayanışma´ içinde bir çalışma süreci geçirdiklerini ifade etti. İTSO Meclisinin basına kapatılmasına onay veren, ancak dün gazetecilere seslenen Yılmaz, “Gerçekten doğru olduğuna, doğru işler yaptığına inanmadığınız kim varsa yanında durmayın. Ben dahil olmak üzere yanlış yapıldığında her türlü eleştiriye ne kadar açıksam bize yanlış yapanların da aynı şekilde eleştirilmesini ya da sorgulanmasını sizlerden istiyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah projeleri, bölge ekonomisine değer katacak projeleri konuşuruz inşallah” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57