Futbol turnuvası sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası maçları sürüyor.

SPOR 22.05.2019 10:54:18 0
Futbol turnuvası sürüyor

Orhan Yıldız/İskenderun

Körfez Grubunda oynanan karşılaşmalarda Deniz Spor, Fil Filtre Spor´u 7-2 yenerken, Çay Spor ile Karayolları Spor ise yenişemedi ve 3-3 berabere kaldı.
Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan Körfez Grubu karşılaşmalarında, Deniz Spor, Fil Filtre Spor´u 7-2´lik skorla mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinin yönettiği karşılaşmada Deniz Spor´un gollerini Fikret Kayalı (3), Feyruz Günay, Mesut Kök, Mehmet Çetin ile Yılmaz Değirmen atarken, Fil Filtre Spor´un gollerini de Ramazan Tekin ve Kemal Genç Kaydetti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvada Çay Spor ile Karayolları Spor da 3-3 berabere kaldı. Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, M. Uğur Aktaş ve Onur Dönmez´in yönettiği karşılaşmada Çay Spor´un gollerini Güner Yolcu (2) ile Ömer Karakuş, Karayolları Spor´un gollerini ise Emin Albayrak (2) ile Sabahattin Sabuktekin attı.
Turnuvanın Körfez Grubunda mücadele eden takımlardan Tiryaki İletişim Spor da her ik yarıda atılan gollerle Sağlık Spor´u 7-1 yendi. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Hasan Nadir Dörttaş, Sadettin Arslan ve Oğuzhan Işık yönetti. Maçta, Tiraki İletişim Spor´un gollerini Selami Arpaçayır (4), Halil İbrahim Karakuş ile Mahmut Dellal atarken, Sağlık Spor´un tek golünü Erman Sakar kaydetti.

Sehit Sakaroğlu, yeşil sahada anıldı
Karaağaç sahasında oynanan diğer bir maçta ise Şehit Umut Sakaroğlu Arsuz Veteranlar takımı, Kardeşler Spor´u 2-0´lık skorla mağlup etti. Hatay bölgesi hakemleri Hakan Özpınar, Samet Arsak ve Eyüp Saydam´ın yönettiği karşılaşmada Şehit Umut Sakaroğlu Spor takımı sahaya, 'Şehidimiz Umut Sakaroğlu´nu rahmetle anıyoruz' pankartıyla çıktı. Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik de şehit babası Gazel Sakaroğlu´na çiçek verdi. Karşılaşmada, Şehit Umut Sakaroğlu Spor´un gollerini Şenol Uslu ve Orçun Büyükatilla kaydetti.
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Antakya Grubu maçları da devam ediyor. Antakya Nazım Koka Sahası´nda oynanan maçta Açekdere Spor, DASYAD´ı 3-0 yenerken, Hatay Büyükşehir Belediyesi Esentepe Sahası´nda oynanan maçta ise Oktay Çağlar Spor, Güzelburçspor´u 6-1 yendi.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62