Galatasaray, 22. kez şampiyon

Kupayı ligin bitimine bir hafta kala kazandı

SPOR 21.05.2019 10:40:58 0
Galatasaray, 22. kez şampiyon

Spor Toto Süper Liginde Medipol Başakşehir´i Feghouli ve Onyekuru´nun golleriyle 2-1 yenen Galatasaray, ligde 22. şampiyonluğu elde etti. Galatasaray´ın şampiyon olması, İskenderun´daki taraftar tarafından da kutlandı. Kentteki Galatasaray taraftarı, maç bitimi sonrasında Atatürk Bulvarı ve çevresinde meşalelerle yürüyerek, şampiyonluğunu kutladı.

Orhan Yıldız/İskenderun
Spor Toto Süper Ligi´nde önceki gün oynanan 33. hafta maçında Medipol Başakşehir´i Feghouli ve Onyekuru´nun golleriyle 2-1 yenen Galatasaray, 22. şampiyonluğu elde etti. Ligin bitmesine 1 hafta kala en yakın takipçisi Başakşehir´i Feghoulı ve Onyekuru´nun attığı golle 2-1 yenerek, ligdeki puanını 69´a çıkaran Galatasaray, şampiyon oldu. Galatasaray´ın şampiyon olmasının coşkusu birçok kentte yürüyüş ve etkinliklerle kutlandı. Galatasaray´ın şampiyonluğu İskenderun´daki taraftarı tarafından da kutlandı. Kentteki Galatasaray taraftarı, maç bitimi sonrasında Atatürk Bulvarı ve çevresinde meşalelerle yürüdü, takımının şampiyonluğunu kutladı.
Galatasaray´ın Başakşehir´i 2-1 yendiği karşılaşma, İskenderun Belediyesi tarafından Atatürk Anıtına kurulan ekran aracılığıyla, sporseverler ve Galatasaray taraftarınca da izlendi. Karşılaşmayı, Atatürk Anıtına kurulan ekrandan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı da izledi. Tosyalı, taraftarla birlikte izlediği maç sonrası, Galatasaray´ın şampiyonluğunu ve taraftarını kutladı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10267,09%-0,10
  • DOLAR

    32,29% -0,12
  • EURO

    34,83% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2414,46% 0,89
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21