A.Hatayspor Galatasaray´a yenildi

Süper Lig´da mücedele eden Atakaş Hatayspor, İstanbul deplasmanında oynadığı karşılaşmada Galatasaray´a 2-1´lik skorla yenildi.

SPOR 24.08.2021 19:09:09 0
A.Hatayspor Galatasaray´a yenildi

İskenderun/SES

Atakaş ligde oynadığı iki karşılaşmadan ilk yenilgisini almış alırken, Galatasaray ise Giresunspor galibiyetiyle başladığı galibiyetini sürdürdü.
Atatürk Olimpiyat Stadyumu´nda oynanan Galatasaray-Atakaş Hatayspor karşılaşmasında, Saba Lobjanidze´in attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Galatasaray, maçtan, Sofiane Feghouli´in gölüyle önce eşitliği sağladı, ardından da Christian Luyindama´nın golü ile sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Galatasaray ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. A. Hatayspor ise Alanyaspor ile karşılaşacak.
Maçı, tribünden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve A. Hatayspor onursal başkanı Lütfü Savaş ve Hatayspor yönetim kurulu üyeleri de izledi.

A. Hatayspor, Alanya hazırlığını başlattı
Alanyaspor maç biletleri bugün (25 Ağustos Çarşamba) saat 11.00´de satışa çıkıyor. Biletler, 25 lira ile 300 lira arasında değişen 9 ayrı fiyattan satışa sunulacak. Hatayspor´dan yapılan açıklamada, 'Biletinizi www.passolig.com.tr adresinden veya Antakya Atatürk Caddesi Hatayspor Store´dan satın alabilirsiniz. Kahraman şehitlerimizin 1. dereceden yakınlarına, kahraman gazilerimize ve 1. dereceden yakınlarına maç biletleri ücretsiz olarak tanımlanacaktır. Maç biletlerini www.passolig.com.tr adresinden veya Osman Çalgın Tesisleri´nden alabilirsiniz. Kombine satışlarında ailelere yüzde 20 indirim uygulanacaktır' ifadesine yer verildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00