Gar çevresinde ´alternatif yol´ planı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kentteki minübüs garajını ziyaret ederek, şoförlerle görüştü; sorunlarını dinledi ve isteklerini aldı.

GÜNCEL 19.08.2019 10:30:46 0
Gar çevresinde ´alternatif yol´ planı

İskenderun/SES

 İskenderun Kaymakamı Yönden, milletvekili Özel ve belediye başkanı Tosyalı, İskenderun Tren Garı yöresinde yapılması planlanan asfaltlama ve aydınlatma çalışmaları için incelemede yaptı, bölgedeki trafiği rahatlacak olan alternatif yol çalışmaları ve oluşturulacak yeşil alanlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Şoförlere yapılan ziyarette konuşan İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, kent içerisinde trafik yoğunluğunu en aza indirmek için çalışmaların yapıldığını belirtti. Şoföre yapılan ziyarette fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden Fatih Tosyalı, 'İskenderun´da belli noktalarda yol düzenleme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyoruz. Bir yandan da yolların bakımını yapıyor. Bu sayede trafik ve ulaşım sürücüler için daha güzel bir hale geliyor. Alternatif yol çalışmalarını diğer kurumlarla birlikte gerçekleştireceğiz. Bu konuda kısa bir süre çalışmalar başlayacak. Bu sorunuda en kısa sürede çözüme kavuşturma gayretindeyiz. Bizler bir çalışma yapmadan önce ilgili kurumların, sivil toplum kuruluşlarının, odaların, esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinliyoruz. En önemlisi sektörde faaliyet gösteren şoför esnafının görüş ve önerilerini bizler için çok önemli. Hep birlikte ulaşım sorunlarını bütüncül olarak ele alınıp kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturcağımıza inancım tam' değerlendirmesini yaptı.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57