Gazi oldukları ülkede tatil kararı

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi işbirliğiyle, Kıbrıs gazilerini Kıbrıs gezisine, Kore gazilerini de Kore gezisine gönderme kararı aldıklarını söyledi.

31.08.2017 09:49:35 0
Gazi oldukları ülkede tatil kararı

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi´nde verdiği akşam yemeğinde Hatay´daki gazi ve yakınlarını ağırladı. Gaziliğin ömür boyu taşınan bir şeref olduğunu ifade eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, şehadet ve gazilik mertebesine din, dil, ırk, mezhep farkı olmaksızın koşulduğunu kaydetti. Altan, gazileri Külliye´de ağırlamaktan büyük bir onur ve şeref duyduğunu da söyledi. Altan´ın gazi oldukları ülkeye tatile gönderme kararı aldıklarına ilişkin sözleri ise alkışla karşılandı. Altan, Payas Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi işbirliğiyle, Kıbrıs gazilerini Kıbrıs gezisine, Kore gazilerini de Kore gezisine gönderme kararı aldıklarını kaydetti.

Bakır: Alt kimlikler üzerinden plan yapıyorlar
Çevre ilçelerden 200´ü aşkın gazi ve yakınlarının katıldığı davette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır ise, bu vatan üzerinde yaşayan herkesin gerektiğinde Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni farketmeksizin üst kimlikle canlarını ortaya koyduklarını belirterek, emperyalist güçlerin ise alt kimlikler üzerinde sürekli planlar yaptıklarını ama başaramadıklarını ifade etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00