Genç sporcuların vali ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata, 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, gençlik temsilcileri ve farklı branşlarda uluslararası başarı kazanan sporcuları makamında kabul etti.

SPOR 22.05.2018 11:22:00 0
Genç sporcuların vali ziyareti

Ziyarete, 2017 İşitme Engeliler Olimpiyat Oyunları ikincisi Mehmet Ali Sapmaz, 2017 Muay Thai Dünya Şampiyonası birincisi İrem Çapar, 2018 Karate Şampiyonası üçüncüsü Meryem Tatlıoğlu, GSB-UNİCEF Gençlik Lideri Merve Koşar ve Güneydoğu Anadolu Gençlik Lideri Sıtkı Çakıcıoğlu da katıldı.
Ziyarette, genç sporcuları başarılardan dolayı kutlayan Vali Erdal Ata, gençlerin başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
19 Mayıs´ın ayrı bir anlam ve önemi olduğunu belirten Vali Ata, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün 19 Mayıs 1919´da Samsun´a çıkışıyla başlayan Kurtuluş Mücadelesi başarıyla sonuçlanmış ve Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Atatürk´ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlık şuuruyla yetişen siz gençlere emanet etmiştir. Bu nedenle sizlerin çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim alarak en iyi şekilde yetişmeniz, devlet ve millet olarak en önemli gayemizdir. Sizler eğitimde, sporda, kültürde ne kadar iyi yetişirseniz Türkiye Cumhuriyeti de o derece emin ellere teslim edilmiş olur. Gençlik Haftanızı kutluyorum´´ dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şensöz de kabulünden dolayı Ata´ya teşekkür etti ve hafta kapsamında etkinlikler hakkında bilgi verdi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22