Genç sporcuların vali ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, genç sporcuları makamında kabul etti.

SPOR 20.05.2019 10:42:23 0
Genç sporcuların vali ziyareti

Antakya/SES

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor Hatay İl Müdürü Cemil Şensöz, gençlik temsilcileri ile farklı branşlarda uluslararası başarı eden milli sporcularla buluşan vali Doğan, genç sporcuları kutladı ve başarılarının artarak devamı temennisinde bulundu.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Doğan şu değerlendirmede bulundu: 'M. Kemal Atatürk´ ve arkadaşlarının Samsun´a çıkışı ile bir asır önce yanan bağımsızlık meşalesinin 100. yıl dönümünü kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti genç bir devlet olmasına rağmen kökleri binlerce yıllık geçmişe dayanan Cumhuriyetimizi gençlerimizin de ileri götürmesi için kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerekiyor. Biz devlet olarak gençlerimize en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gelecek nesillerin daha başarılı olacağına inancım tam. Ben tekrardan 19 Mayıs Atatürk´ü Anma gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum. 100. yıl olması nedeniyle Türkiye genelinde çok güzel etkinliklerle kutlanacak, olan 19 Mayıs için Cumhurbaşkanımızla birlikte Samsun´da özel etkinlikler yapılacak. Atatürk´ün ´En büyük eserim´ dediği Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlık şuuruyla yetişen sizlere emanettir. Bu nedenle sizlerin çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim alarak en iyi şekilde yetişmeniz, devlet ve millet olarak en önemli gayemizdir.'
Gençlik ve Spor İl Müdürü Şensöz´ün yapılacak etkinlikler hakkında vali Doğan´a bilgi verdiği ziyarete, İspanya St Susanna Avrupa Şampiyonası üçüncüsü Mehmet Ali Özdemir, Türkiye Junior Badminton Turnuvası birincisi Ali Bekmez, 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuva ikincisi Furkan Ceylangüden, 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası üçüncüsü Ayşin Özcan, 2019 Kick Boks Avrupa Kupası Kick Light ikincisi Ebru Bildik, 2019 Kick Boks Avrupa Kupası Light Contact ikincisi Nazlı Sertel ile Antakya Gençlik Merkezi gençlik lideri Emine İnal ve gönüllü Genç Merve Koşar da katıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00