Gençler Arası Bilgi Yarışması

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler Arası Kültür Sanat Yarışmaları arasında bulunan Gençler Arası Bilgi Yarışması Hatay İl Finali İskenderun Gençlik Merkezinde gerçekleşti.

GÜNCEL 13.04.2022 17:16:05 0
Gençler Arası Bilgi Yarışması

İskenderun/SES

 Üniversite ve lise kategorisi olarak iki oturum halinde gerçekleşen Bilgi Yarışmasında 3´er kişiden oluşan toplamda 61 takım yarıştı.
İl, bölge ve Türkiye finalleri aşamaları bulunan yarışmanın ilk basamağı olan il birinciliği için yarışan takımlardan üniversite kategorisinde Kırıkhan Gençlik Merkezini temsil eden ´Retro The Band´ takım üyeleri; Mustafa Sünber, Serdar Semih Kahraman, Kerem Ünver birinci olurken, ikinciliği ise İskenderun Gençlik Merkezini temsilen katılan ´Genç Atmacalar´ grubu; Ceyhun Önkibar, Mehmet Berkay Bülbül, Mehmet Telli elde etti.
Lise kategorisinde de Simya Koleji adına katılan ´Simyacılar´ grubu üyeleri; Canbey Coşkun, Ceren Dilem Duman, Fatma Ecenaz Kara birinci olurken, ikinciliği Sahil Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına katılan ´Sahilin Z Kuşağı´ grubunun üyeleri Medine Koç, Zehra Siler, Pakize Kılınç elde etti. Üçüncü olan takım ise Tek Kampüs Okulları adına katılan İgnotus grubunun üyeleri; Emre Kırmızıoğlu, Alp Delibaş, İsmail Akay Aktuna oldu.
İskenderun Gençlik Merkezi personeli Ertuğrul Mantar, 'Her yıl olduğu gibi bu yılda gençlerin bilgilerini ölçüp yarıştığı ve eğlendiği bilgi yarışmamızı yoğun bir katılımla tamamlandık. Gönüllü gençlere bizlere destek oldukları İçin teşekkür ediyoruz. Birinci olan takımlara Antalya´da gerçekleşecek olan bölge finallerinde başarılar diliyoruz' açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Gençlik ve Spor Bakanlığı

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00