Gençler, bol gollü oynuyor

Hatay Amatör Ligi

SPOR 31.12.2019 10:20:10 0
Gençler, bol gollü oynuyor

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları, ilin farklı kentler ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.
Hatay Süper Amatör Ligi takımlardan Arsuz Karaağaç Spor, Gözcüler Spor´u 3-2´lik skorla mağlup etti. Gözcüler sahasında oynanan karşılaşma sonucunda Karaağaç Spor, ligdeki puanını 33´e çıkarırken, Gözcüler Spor ise 18 puanda kaldı.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Nardüzü Gençlik Spor´u 5-0 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Ali Baltacıoğlu, Furkan Kaya, Yusuf Devecioğlu, Hakan Toprak ile Mehmet Tüfekçi attı. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, ligde topladığı 37 puan ve bir maç eksiğiyle grup ikincisi oldu.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Spor, deplasmanda Altınkaya Gençlik Spor´u 4-0 mağlup etti. Kırıkhan Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada, Meydan Spor´un gollerini Selami Arpaçayır, Osman Eroğlu,Hakan Kaya ve Burak Anuk attı. Bu sonuçla Meydan Spor, ligdeki puanını 23´e yükseltti.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
Turunçlu Gençlik: 1-Yayladağı: 1
Dörtyol Esnaf Spor: 3-Kaan Antakya Gençlik Spor: 2,
Yeniçağ Gençlik: 3-Üzümdalı Gençlik: 0 (hükmen mağlup oldu).
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden takımlardan Asaş Spor, kadrosunu yaptığı transferlerle güçlendirdi. Asaş Spor Başkanı Zeki Göçmen, takımın teknik sorumlusu Bekir Arabulan´ın verdiği raporlar doğrultusunda daha önce Şanlıurfa Spor´da sol açık mevkinde profesyonel oynayan Muhammet Gülsatar, Mersin Anamur´dan sağ bek Hüseyin Bilgin, Belen Belediye Spor´dan Ali Turgay ve defans oyuncusu Ahmet İkiz ile anlaştıklarını ve evrakların tamamlanmasıyla transfer ve lisans işlemlerini gerçekleşeceğini belirtti.

Gençler Ligi maçları
Hatay 1. Amatör U 19 Gençler Liginde mücadele eden Bekbele Gençlik Spor, sahasında konuk ettiği Karaağaç Spor´a 12,0 yenildi. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada, Karaağaç Spor´un gollerini Emircan Parlar (3), Muhammet Çelik, Emircan Sürmelioğlu, Ömer Yıldıztaş, Beyhan Güler, Baran Acar, Barış Yaman, Ali Ozan Yangın, Sabit Köklü ile Cuma Coşkun kaydetti. Bu sonuçla, Karaağaç Spor takımı, ligde topladığı 34 puanla grup üçüncüsü oldu.
Aynı ligde oynayan Erzin Spor ise sahasında konuk ettiği Payas Spor takımına 4-0´lık skorla yenildi.
Hatay 1. Amatör U 19 Gençler Ligi B Grubuda bulunan 5 Temmuz İskenderun Spor ise Kırıkhangücü Spor´u 8-0 mağlup etti. Kırıkhan Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor´un gollerini Ali Keskin (2), Doğukan, Fırat, Bünyamin, İbrahim Özgün, Kağan Piren, Halil İbrahim attı. bu sonuçla, 5 Temmuz İskenderun Spor, ligde topladığı 39 puan ve bir maç fazlasıyla grup lideri oldu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29